Futbolo čempionato komentatoriams išsprūsta tokios frazės, kokių nesugalvosite

Per pasaulio futbolo čempionatą TV žiūrovai gali mėgautis ne tik futbolininkų meistriškumu, bet ir kai kuriais sparnuotais komentatorių posakiais.

Pasaulio futbolo čempionato žiūrovai gali mėgautis sparnuotomis N.Kesmino, T.Meškonio ir P.Jakelio frazėmis. <br>R.Danisevičiaus, T.Bauro ir asmeninio archyvo nuotr.  
Pasaulio futbolo čempionato žiūrovai gali mėgautis sparnuotomis N.Kesmino, T.Meškonio ir P.Jakelio frazėmis. <br>R.Danisevičiaus, T.Bauro ir asmeninio archyvo nuotr.  
Vokietijos sirgalia triumfavo, kai jų rinktinė įveikė švedus. <br>„Scanpix“ nuotr.
Vokietijos sirgalia triumfavo, kai jų rinktinė įveikė švedus. <br>„Scanpix“ nuotr.
Kroatas Marko Pjaca sugurino nosį islandui Birkrui Bjarnasonui. <br>„Scanpix“ nuotr.
Kroatas Marko Pjaca sugurino nosį islandui Birkrui Bjarnasonui. <br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 1, 2018, 10:26 AM

„Xherdanas Shaqiri – dvi kairiosios kojos, kurios gąsdina varžovus“, – Nerijus Kesminas liaupsino Šveicarijos rinktinės lyderį, įmušusį lemiamą įvartį į Serbijos vartus.

„Tiek faktų apie save net patys futbolininkai nežino“, – Rytis Vyšniauskas žavėjosi kolega N.Kesminu, pažėrusiu detalių iš sportininkų gyvenimo.

„Mums, komentatoriams, tik lengviau – liko vienas Ben Youssefas“, – apsidžiaugė Tautvydas Meškonis, kai rungtynėse su Belgijos rinktine traumą patyrė Tuniso gynėjas Syamas Ben Youssefas, o aikštėje liko puolėjas Fakhreddine’as Ben Youssefas.

„Čia pavardės bus sunkesnės“, – R.Vyšniauskas, pristatęs Meksikos rinktinės futbolininkus, pasirengė vardyti Pietų Korėjos žaidėjus.

„Hirvingas Lozano taikiklio kol kas nesusireguliavo“, – R.Vyšniauskas taip pakomentavo netaiklų Meksikos puolėjo smūgį į Pietų Korėjos vartus.

„Europoje vyksta žemės drebėjimas, kurio centras – Vokietijoje“, – futbolo treneris Valdas Dambrauskas taip apibūdino žiūrovų reakciją po įvarčio, kurį paskutinę pridėto laiko minutę Vokietijos rinktinė įmušė į Švedijos vartus, išplėšdama pergalę rezultatu 2:1.

„Rinktinėje apstu rodrigesų, eskobarų, toresų, gomesų, bet tai ne tie ridrigesai ir gomesai“, – Maksimas Vojevodinas aiškino, kad Panamos rinktinėje įžymybių beveik nėra.

„Gaila, kad teisėjas per vieną ataką gali paskirti tik vieną baudinį“, – V.Dambrauskas piktinosi, kad rungtynėse su Anglijos rinktine Panamos futbolininkai labai dažnai prasižengdavo.

„Anglijoje nuo meilės savo futbolo rinktinei iki neapykantos – net ne žingsnis, o pėda“, – V.Dambrauskas pasakojo, kad anglų sirgaliai pralaimėjimų neatleidžia.

„Japonijos rinktinė popieriuje atrodo pakankamai galinga, jeigu lygintume ją su kita Azijos regiono komanda – Pietų Korėja“, – Tekančios Saulės šalies futbolininkus pristatė R.Vyšniauskas.

„Žemės drebėjimas Kolumbijoje“, – taip V.Dambrauskas įvertino Kolumbijos rinktinės sirgalių šėlsmą, kai ji įmušė antrą įvartį į Lenkijos vartus.

„Diego Costa susipainiojo savo driblingų arsenale“, – Paulius Jakelis įvertino kamuolį praradusio Ispanijos puolėjo veiksmus rungtynėse su Maroku.

„Reikia gelbėti šalį? Lionelis Messi ją gelbsti“, – N.Kesminas žavėjosi Argentinos lyderiu rungtynėse su Nigerija.

„Vieni leidžia kone smaugti varžovų puolėją baudos aikštelėje standartinėse situacijose, kiti baudžia štai už tokius prilaikymus“, – N.Kesminas įvertino teisėjų darbą.

„Lentelių, kurias dabar matote, nei mes, nei jūs negalėsime uždengti. Turėsite jų kaip nors nematyti patys“, – Argentinos ir Nigerijos rungtynes komentuodamas N.Kesminas sakė nežinąs, kaip apsaugoti nuo informacijos srauto tuos žiūrovus, kurie ketina stebėti tuo pat metu vykstančios Islandijos ir Kroatijos dvikovos vaizdo įrašą ir todėl nori nežinoti jo rezultato.

„Toks yra futbolas – čia ne povandeninės šaškės. Čia neišvengsi artimo kontakto“, – taip futbolo subtilybes aiškino P.Jakelis po to, kai kroatas Marko Pjaca sugurino nosį islandui Birkrui Bjarnasonui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.