J. Obi Mikeliui prieš Argentiną teko rungtyniauti sužinojus apie tėvo pagrobimą

Vienam garsiausių Nigerijos futbolininkų Johnui Obi Mikeliui praėjusią savaitę teko nemenkai pasinervinti – buvo pagrobtas jo tėvas. Po visų įmanomų pastangų jis galiausiai buvo išlaisvintas nesumokėjus išpirkos.

  Obi Mikelis<br> Scanpix.nuotr.
  Obi Mikelis<br> Scanpix.nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2018, 12:11 PM

Praėjusį ketvirtadienį Nigerijos Enugu mieste buvo pagrobtas svarbiausio Nigerijos futbolo rinktinės ramsčio ir lyderio 31-erių Johno Obi Mikelio tėvas Michaelis.

Kaip atskleidė pats futbolininkas, jis prieš pat rungtynes su Argentina, kurios Nigerijai pasibaigė pralaimėjimu ir pasitraukimu iš turnyro, sulaukė skambučio iš nepažįstamų asmenų, kurie jam pranešė apie tėvo pagrobimą.

Teigiama, kad grasinant ginklu tėvą įkaitu paėmė trys ginkluoti vyrai, kurie liepė M.Mikeliui eiti penkis kilometrus pliaupiant lietui.

Kai žaidėjo tėvas buvo uždarytas, žinomas futbolininkas gavo žinutę, kad privalo sumokėti už savo tėvą 28 tūkst. JAV dolerių išpirką.

Kaip pranešė Nigerijos policija, ji sugebėjo išlaisvinti vyrą. Vis dar aiškinamasi, ar šis pagrobimas nesusijęs su Nigerijos ekipos pasirodymu planetos pirmenybėse Rusijoje.

Johnas Obi Mikelis nacionalinei komandai atstovauja daugiau nei dešimtmetį – nuo 2006 metų. Šiemet Nigerija nesugebėjo įveikti pirmenybių grupių kovų – liko trečia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.