Neymaras kratosi futbolo aktoriaus vardo: „To negaliu kontroliuoti“

Brazilijos rinktinės žvaigždė Neymaras aštuntfinalio rungtynėse su Meksika, kuriose buvo iškovota pergalė 2:0, pademonstravo solidų žaidimą, tačiau po jo sulaukė labai daug kritikos.

 Neymaras mano, kad jo griuvimai ant žaliosios vejos nėra vaidybiniai.<br> Lrytas.lt montažas
 Neymaras mano, kad jo griuvimai ant žaliosios vejos nėra vaidybiniai.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2018, 4:01 PM, atnaujinta Jul 4, 2018, 4:10 PM

26-erių Futbolininko aktoriniai sugebėjimai tapo futbolo sirgalių pajuokos ir dėmesio objektu, o ekspertai teigė, kad toks brazilo elgesys nėra pateisinamas.

Didžiausias dėmesys krito į epizodą, kai ant gulinčio Neymaro kojos čiurnos, neaišku tyčia ar ne, užlipo Meksikos gynėjas Miguelis Layunas. Tuomet Neymaras besilaikydamas už čiurnos skausmo perkreiptu veidu raitėsi ant žaliosios vejos.

Meksikos treneris po mačo nerinko žodžių ir pasipiktinęs „Paris Saint-Germain“ klubui atstovaujančio futbolininko pasirodymu teigė, jog tai yra gėda futbolui. 

Tačiau puolėjo manymu, jo elgesys nėra nepriimtinas. Neymaras jam priskiriamų aktorystės sugebėjimų prisiimti nenorėjo bei rado pasiteisinimų.

„Tai nėra kažkas, ką galiu kontroliuoti. Man ant čiurnos buvo užlipta nesąžiningai. Tai buvo epizodas be kamuolio, ne žaidime. Nemanau, kad taip galima daryti. Bet tai tik dalykai. Meksika kalbėjo per daug prieš mačą. Dabar vyksta namo“, – teigė jis.

Anot futbolininko, jis per daug nekreipia dėmesio į aplinkines kalbas.

„Per daug nesirūpinu kritika ar pagyromis, nes tai gali įtakoti paties požiūrį. Manau, kad tai bandymai mane sužaloti labiau nei ką nors kitą“, – tvirtino Neymaras.

Brazilijos rinktinės ketvirtfinalyje penktadienį laukia mūšis su Belgija. Sėkmės atveju, pusfinalyje lauktų Prancūzijos ir Urugvajaus poros nugalėtojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.