Prancūzijos rinktinės rėmėjai jau rengiasi pergalei pasaulio čempionate

Prancūzijos futbolo rinktinės techninis rėmėjas jau rengiasi šios šalies nacionalinės komandos galimai pergalei pasaulio čempionato finale. Liepos 15-ąją dieną (sekmadienį) Rusijos sostinės Maskvos Lužnikų stadione dėl nugalėtojų taurės kovos Prancūzijos ir Kroatijos rinktinės.

Prancūzijos rinktinės marškinėliai su dviem čempionų žvaigždėmis.<br> Footyheadlines.com nuotr.
Prancūzijos rinktinės marškinėliai su dviem čempionų žvaigždėmis.<br> Footyheadlines.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-14 09:10, atnaujinta 2018-07-14 09:12

Pasak „Footy Headlines“ ir radijo stoties „France -1“, kompanija „Nike“ jau pagamino 20 tūkst. vienetų Prancūzijos rinktinės marškinėlių, ant kurių po herbu puikuojasi dvi žvaigždės, simbolizuojančios dvi pergales pasaulio čempionatuose.

Pirmoji žvaigždė prancūzams skirta už pergalę 1998 metų pasaulio čempionate prieš Brazilija 3:0.

Marškinėliai su dviem žvaigždėmis bus parduodami jau nuo pirmadienio (liepos 16-osios dienos). Tiesa, jais bus prekiaujama tik tuo atveju, jei Prancūzija finale įveiks Kroatiją.

1998 metais Prancūzijos rinktinės techninis rėmėjas buvo kompanija „Adidas“ ir marškinėlių su pirmąja čempionų žvaigžde prancūzams teko laukti net savaitę.

2006 metais, kai Prancūzija vėl pateko į planetos pirmenybių finalą, „Adidas“ atstovai teigė, kad apie marškinėlius su dviem žvaigždėmis ims galvoti tik po turnyro pabaigos. Tąsyk finale po baudinių serijos triumfavo Italija 5:3 (1:1) ir kompanijai nereikėjo įdiegti naujojo gaminio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.