Cristiano Ronaldo nuotykiai Kinijoje: apstulbino vietinę televizijos žvaigždę

Kone kiekvienam pasaulio žurnalistui paimti asmeninį interviu iš Portugalijos futbolo žvaigždės 33-ejų Cristiano Ronaldo būtų neįtikėtinas pasiekimas ir malonumas.

 C.Ronaldo interviu nustebino kinus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C.Ronaldo interviu nustebino kinus.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2018, 7:51 AM, atnaujinta Jul 24, 2018, 9:38 AM

Tą padaryti pavyko garsiam Kinijos televiziniam veidui Gao Xiaosongui, tačiau interviu su futbolininku neįvyko taip, kaip buvo tikėtąsi. G.Xiaosongas liko nustebintas portugalo ir jo atstovų poelgiu.

Iš kart po to, kai pasirašė sutartį su Turino „Juventus“ klubu, C.Ronaldo surengė reklaminį turą po Kiniją, o viena jos dalių ir buvo pokalbis su G.Xiaosongu. Kaip skelbia kinai, C.Ronaldo atstovai patys paskambino šiam asmeniui ir paprašė, kad futbolo žvaigždė sudalyvautų pokalbių šou.

„Mėgstu Ronaldo, esu jo gerbėjas, todėl nedvejodamas sutikau“, – kelios dienos po interviu teigė kinas.

Vis tik jį nustebino, tai, kaip portugalas ir jo atstovai elgėsi prieš interviu ir po jo.

Gao teigimu, C.Ronaldo į sutartą pokalbį atvykti vėlavo visa valanda, o negana to, vietoje pokalbio, kuris turėjo įvykti valandą, šis buvo nutrauktas jau po pusvalandžio.

Anot kalbintojo, jo pašnekovas vienu metu nurodė savo kolegoms, kad metas nutraukti interviu. Tačiau tuomet kinas dar paprašė užduoti paskutinį klausimą – ar C.Ronaldo pagalvoja apie artėjančią karjeros pabaigą.

„Atsakymas užtruko vos dešimt sekundžių. Tai įprasta praktika“, – teigė G.Xiaosongu.

Tačiau jį dar labiau nustebino C.Ronaldo atstovų elgesys, kuomet buvo užduodamas paskutinis klausimas. Anot jo, pasipylė pasipiktinimas ir keiksmai.

Kinijos televizijos žvaigždė stebėjosi, nes anot jo, klausimas buvo įtrauktas ir suderintas, prieš interviu atstovai neturėjo nieko prieš.

„Turėjau daug interviu – su Billu Gatesu, Billu Clintonu ir t.t. Ir visi jie buvo puikūs, atmosfera harmoninga. Tai yra kitos pusės problema. Kai jie įžengė pro duris, išvijo visus. Net ir programų direktorius bei mano asistentė buvo išvyti iš studijos“, – apgailestavo G.Xiaosongu.

Tačiau C.Ronaldo vertėju dirbęs asmuo rado paprastą paaiškinimą visiems šiems keistiems įvykiams. Anot jo, Gao nebuvo tinkamas asmuo kalbinti futbolo žvaigždei. Reikėjo surasti patrauklią moterį, o taip C.Ronaldo būtų jautęsis patogiau ir labiau savimi pasitikintis.

„C.Ronaldo akimis, Gao yra niekas. Tikrai manote, kad futbolininkas galėjo iškęsti valandą kalbinamas to vyruko? Kodėl nebuvo surasta patraukli žurnalistė?“ – svarstė jis.

Po tokio keisto interviu viešojoje erdvėje pasipylė įvairios nuomonės. Vis tik buvo daug asmenų, kurie C.Ronaldo nesmerkė, o priešingai – jį palaikė.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.