„Sūduvos“ treneris V. Čeburinas nepasiduoda: „Dar niekas neprarasta“

Marijampolės „Sūduva“ šį vakarą 20 val. 30 min. „Arvi“ arenoje stos į kovą su Belgrado „Crvena zvezda“ per Čempionų lygos atrankos II etapo atsakomąsias rungtynes. Pirmųjų rungtynių Serbijos sostinėje rezultatas (0:3) Lietuvos čempionams palieka mažai vilčių žengti į kitą etapą, tačiau „Sūduva“ stengsis sukurti dar vieną staigmeną.

V.Čeburinas teigia, kad kova su „Crvena zvezda“ dar nebaigta.<br>S.Čirbos nuotr.
V.Čeburinas teigia, kad kova su „Crvena zvezda“ dar nebaigta.<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-01 15:40

„Varžovai yra stipri komanda, jie mums išvykoje įmušė triskart. Tačiau yra atsakomosios rungtynės, laukia dar 90 minučių, per kurias reikia stengtis grąžinti skolą, – optimistiškai prieš rungtynes kalbėjo „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas. – Tikime savimi, todėl niekas dar nėra prarasta. Taip, skirtumas didelis, tačiau tai yra futbolas.“

Apie galimus taktinius pasikeitimus komandos žaidime „Sūduvos“ strategas, tradiciškai, nenorėjo kalbėti.

„Viską pamatysite aikštėje“, – šyptelėjo V.Čeburinas.

Tuo metu „Crvena zvezda“ vyriausiasis treneris Vladanas Milojevičius taip pat tvirtino, kad jo komanda atsipalaiduoti neketina.

„Pirmąsias rungtynes mes pamiršome ir atsakomosioms rengėmės taip, lyg rezultatas būtų 0:0, – sakė serbų treneris. – Futbole nieko nebūna garantuoto, kol kas sužaidėme tik pirmąjį kėlinį. „Sūduva“ įmušė 3 įvarčius APOEL, eliminavo iš turnyro šį didelį biudžetą turintį klubą, neatsitiktinai yra ir Lietuvos čempionė. Gerbiame savo varžovus.“

V.Milojevičius taip pat pažymėjo, kad jam malonu atvykti į stadioną, kuriame Serbijos 19-mečių rinktinė tapo Europos čempione. Sutapimas, kad Marijampolės „Arvi“ arenoje tai įvyko lygiai prieš 5 metus – 2013 metų rugpjūčio 1 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.