Absurdas LFF taurėje: žaidėjas išvydo raudoną kortelę, bet aikštės nepaliko

Sekmadienį Kaune buvo sužaistos paskutinės LFF futbolo taurės ketvirtfinalio rungtynės tarp vietos „Žalgirio“ ir „Palangos“ ekipų.

 Teisėjas buvo parodęs raudoną kortelę, bet vėliau apsigalvojo.<br> G.Bitvinsko/AP nuotr.
 Teisėjas buvo parodęs raudoną kortelę, bet vėliau apsigalvojo.<br> G.Bitvinsko/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 1:02 PM, atnaujinta Sep 3, 2018, 1:08 PM

Jas 2:0 laimėjo ir į pusfinalį pateko Kauno komanda, o susitikimo pabaigoje netrūko emocijų. Rungtynių teisėjas parodė dvi raudonos korteles, tačiau aikštę paliko tik vienas žaidėjas.

Artėjant antrojo kėlinio pabaigai „Palangos“ futbolininkas Lucky Omeruo gana grubiai prasižengė prieš „Žalgirio“ futbolininką Aurimą Raginį. Komandos draugo ginti atbėgo baltarusis Ilja Kalpačiukas, kuris stvėrė L.Omerou už gerklės.

Po trumpo abiejų komandos žaidėjų apsistumdymo teisėjas pirmiausiai parodė geltoną, vėliau ir raudoną, kortelę „Palangos“ žaidėjui L.Omerou, o po to iš aikštės išvarė ir „Žalgirio“ žaidėją I.Kalpačiuką.

Tačiau grubiai prasižengęs „Palangos“ žaidėjas dar buvo nespėjęs palikti aikštės, kuomet susilaukė malonės iš rungtynių arbitro. Pastarasis persigalvojo ir vietoje raudonos korteles nusprendė parodyti geltoną, taip palikdamas L.Omerou žaisti toliau.

Aikštės šeimininkams įvarčius pelnė Arūnas Klimavičius (5 min.) ir Joao Figueiredo (90+1). Jau anksčiau kelialapius į pusfinalį iškovojo nugalėtojo titulą ginantis Kauno „Stumbras“, Vilniaus „Žalgiris“ ir Alytaus „Dainava“ (I lyga).

Tarpusavio poros pusfinalyje paaiškės artimiausiu metu, o susitikimai bus žaidžiami rugsėjo 15-16 dienomis.

Incidento video:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.