Po „Barcelona“ pergalės treneris gyrė naujoką, o žaidėjų akys krypo į L. Messi

„Barcelona“ komanda trečiadienio vakarą UEFA Čempionų lygoje aikštę Londono „Wembley“ stadione paliko plačiomis šypsenomis.  

 Komandos naujokas Arthuras Melo sulaukė pagyrų iš komandos trenerio.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Komandos naujokas Arthuras Melo sulaukė pagyrų iš komandos trenerio.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 4, 2018, 11:30 AM, atnaujinta Oct 4, 2018, 12:37 PM

Katalonai 4:2 nugalėjo Londono „Tottenham Hotspur“ komandą.

Po mačo „Barcelona“ treneriui Ernesto Valverde buvo dėl ko džiaugtis, nes puikiais įvarčiais pasižymėjo Ivanas Rakitičius bei Lionelis Messi. 

Tačiau treneris išskyrė ne juos, o jaunąjį 22-ejų futbolininką Arthurą Melo, kuris į komandą šį sezoną atkeliavo iš Brazilijos „Gremio“ klubo ir jau yra lyginamas su „Barcelona“ ikonomis Xavi ar Andresu Iniesta.

„Jis turi tam tikrų savybių, kurios yra naudingos.  Jis atlieka daug pasų, iš jo sunku atimti kamuolį.  Arthuras buvo labai svarbi žaidimo dalis“, – savo auklėtinį gyrė strategas.

Pats brazilas savo pasirodymo nesureikšmino, o džiaugėsi, kad gali žaisti su tokiais futbolininkais kaip Lionelis Messi.

„Tiesiog neįtikėtina, ką jis daro aikštėje. Jis geriausias žaidėjas pasaulyje. Esu labai laimingas, kad galiu žaisti šalia L.Messi ir tobulėti“, – džiaugėsi jaunasis „Barcelona“ klubo naujokas. 

L.Messi pagyrų negailėjo ir dar vienas jo kolega Jordi Alba. Anot jo, geriausio futbolininko apdovanojimas tikrai turėjo atitekti ne Lukai Modričiui.

„Mano nuomone, geriausio futbolininko rinkimai buvo neteisingi. L.Modričius yra vienas iš geriausių pasaulyje, tačiau Messi sėdi prie atskiro stalo – jis žaidžia kitame lygyje.

Kai Lionelis ima bėgti, kiti nieko padaryti nebegali. Jis ir vėl parodė, kad yra geriausias“, – iš karto po rungtynių drąsiai teigė J.Alba.

„Barcelona“ su dvejomis pergalėmis dabar B grupėje dalijasi 1-2 vietas su Milano „Inter“ klubu. Jie abu turi po šešis taškus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.