Vokiečių atsakas C. Ronaldo ir jo advokatams: „Kruopščiai peržiūrėjome informaciją“

Vokietijos žurnalas „Der Spiegel“ nenori nusileisti 33-ejų futbolininkui Cristiano Ronaldo ir geriausiems jo advokatams, kurie bando paneigti neseniai pasirodžiusius kaltinimus.

 C.Ronaldo ir toliau bando kovoti su jam mestais kaltinimais.<br> AP nuotr.
 C.Ronaldo ir toliau bando kovoti su jam mestais kaltinimais.<br> AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2018, 5:12 PM, atnaujinta Oct 11, 2018, 5:18 PM

„Der Spiegel“ pirmasis dar praėjusį mėnesį paviešino 34-erų Las Vegase gyvenančios moters Kathryn Mayroga kaltinimus, dėl to, jog C.Ronaldo šią prieš beveik dešimt metų išprievartavo viename viešbučių.

C.Ronaldo advokatai trečiadienį išplatino pranešimą, kuriame teigė, esą visa tai, ką turi „Der Spiegel“, yra visiškos klastotės.

Tačiau vokiečiai į tokius pareiškimus iš karto rado atsaką:

„Visiškai neturime priežasčių tikėti, kad kažkas nėra autentiška. Mes kruopščiai peržiūrėjome savo turimą informaciją ir ją analizavome“.

Anot nukentėjusios K.Mayorga, viskas įvyko 2009-ųjų birželio 12-ąją. Futbolininkas tuomet atostogavo su savo pusbroliais. 
Amerikietė kalbėdama su „Der Spiegel“ tvirtino, kad devynerius metus apie incidentą ji nekalbėjo, nes C. Ronaldo jai už nekalbėjimą sumokėjo net 375 tūkst. JAV dolerių.  

Tačiau praėjus beveik dešimčiai metų, ji nusprendė, kad susitarimą metas nutraukti. Moteris pasakojo, kad po įvykio ją ilgą laiką kamavo depresijos priepuoliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.