Kaune – kilnaus elgesio pavyzdys: „Stumbro“ atstovas priėmė nestandartinį sprendimą

Šeštadienį A lygoje rungtyniaujančio „Stumbro“ dublerių komanda 4:0 nugalėjo „Pakruojo“ futbolininkus Lietuvos pirmojoje lygoje.

 A.Perreira rungtynių metu skubėjo padėti nukentėjusiems. 
 A.Perreira rungtynių metu skubėjo padėti nukentėjusiems. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2018, 9:01 PM

Tačiau po rungtynių labiausiai buvo aptarinėjami ne įvarčius pelnę sportininkai, o komandos kineziterapeutas Arturas Perreira. Susitikimo metu šalia Kauno nacionalinės futbolo akademijos įvyko skaudus eismo įvykis, o A.Perreira nedvejodamas nulėkė padėti nukentėjusiems.

Specialistas padėjo suteikti pirmąją pagalbą nukentėjusiam, kuris vėliau buvo nuvežtas į ligoninę, pranešama oficialioje „Strumbro“ socialinio tinklo „Facebook“ įraše.

„Neabejotinu šios dienos Pirmos lygos rungtynių tarp „Stumbro B“ ir „Pakruojo“ MVP tapo mūsų komandos kineziterapeutas Arturas Perreira. Rungtynių metu prie pat stadiono įvyko skaudus eismo įvykis, kuriame nukentėjo motociklininkas.

Arturas nedvejojo nei akimirką ir vos suvokęs, kad nutiko nelaimė, iš karto bėgte pasileido į įvykio vietą. Čia jis padėjo suteikti būtiną pirmąją pagalbą nukentėjusiajam, kuris vėliau buvo išvežtas į ligoninę.

Greitosios pagalbos medikai į įvykio vietą atvyko kiek vėliau, tačiau situacijoje, kai brangi kiekviena sekundė, savo profesionalumą pademonstravo Arturas ir dar keli prie nelaimės vietos įsikūrusio Nacionalinio visuomenės sveikatos centro medikai.

Ačiū! Yra dalykų svarbesnių už futbolą“ , – rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.