Anglijos futbolo legendai pareikšti kaltinimai dėl priekabiavimo

Vienam iš buvusių Anglijos rinktinės žaidėjų – Paului Gascoigne'ui pareikšti rimti kaltinimai. Anot britų žiniasklaidos, 51-erių futbolo legenda kaltinimas traukinyje kelionės metu priekabiavęs prie moters.

P.Gascoigne'as apkaltintas priekabiavimu.<br> AP nuotr.
P.Gascoigne'as apkaltintas priekabiavimu.<br> AP nuotr.
P.Gascoigne'as apkaltintas priekabiavimu.<br>„Reuters“ nuotr.
P.Gascoigne'as apkaltintas priekabiavimu.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 20, 2018, 7:49 AM

Futbolininkas buvo areštuotas dar rugpjūčio mėnesį, tačiau vėliau buvo paleistas. Pastaruoju metu problemų su alkoholiu turintis P.Gascoigne'as dėl savo poelgio kelionėje traukiniu iš Durhamo į Jorką prieš teismą stos gruodžio 11 dieną.

Po vasaros incidento pats buvęs sportininkas kaltės nepripažino.

„Aš tik norėjau paguosti moterį, kuri buvo išvadinta stora karve“, – tuomet savo įvykių versiją socialiniuose tinkluose aiškino P.Gascoigne'as.

Per savo karjerą futbolininkas žaidė „Newcastle United“, „Tottenham“, Romos „Lazio“ ir Glazgo „Rangers“ komandose, o 1990 metais su Anglijos rinktine pasaulio čempionate užėmė 4-ąją vietą.

Gazza pravardžiuojama futbolo legenda jau dešimtmetį kovoja su alkoholizmu. Jis ne kartą buvo paguldytas į ligoninę, lankėsi reabilitacijos centruose, tačiau vis įsivelia į naujus skandalus ir atisudria policijos nuovadose. Dėl nuolatinio girtuokliavimo P.Gascoigne'as nedirba nuo 2005 metų, kai mėgino tapti treneriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.