Mįslinga Rusijos futbolininko mirtis: girtas draugas neatsimena, ką gėrė ir kodėl sušalo žaidėjas

Maskvos „Lokomotiv“ futbolo klubo 18-metis saugas Aleksejus Lomakinas buvo rastas negyvas viename iš Rusijos sostinės rajonų. Neįtikėtina įvykių virtinė su sportininku lėmė, kad, policijos teigimu, vaikinas sušalo, nors dar keliama ir nužudymo versija.

 Aleksejus Lomakinas sušalo neaiškiomis aplinkybėmis<br>fclm.ru 
 Aleksejus Lomakinas sušalo neaiškiomis aplinkybėmis<br>fclm.ru 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2018, 4:04 PM, atnaujinta Dec 3, 2018, 5:08 PM

Kaip praneša „Moskovskij komsomolec“, futbolininkas surastas sušalęs į ledą Maskvos Bratejevo rajone.

Žaidėjo mama kreipėsi į policiją lapkričio 30-ąją teigdama, kad jis iš vyko į „Lokomotiv“ ekipos bazę pereiti medicininio patikrinimo, turėjo ten pernakvoti, tačiau nuo tos dienos ji negalėjo su sūnumi susisiekti.

A.Lomakino mobilusis telefonas buvo surastas tik gruodžio 2 dieną taksi automobilyje. Vairuotojas teigė, kad vaikinas jį paliko su kuprine vykdamas į miestą su draugu Ivanu.

Pastarasis policijos nuovadoje papasakojo, kad kartu su mirusiuoju gėrė alkoholinius gėrimus, tačiau buvo toks girtas, kad neprisimena, ką gėrė, ką vartojo, ką darė ir kur buvo su Aleksejumi.

Ivanas tvirtina, kad nežino, kodėl atsijungė jo smegenys, ir neįsivaizduoja visos lapkričio 30-osios vakaro įvykių eigos. Jis pats prasiblaivė tik gruodžio 2 dieną.

Policijoje futbolininko mama pareiškime parašė, kad jos sūnus kai kada „vartojo medicininį preparatą „Tropicamide“, tačiau juos įsilašinus į akis Aleksejaus poelgiai tapdavo neadekvatūs“.

A.Lomakinas pastarąjį kartą „Lokomotiv“ klubui atstovavo šių metų rugsėjį dvikovoje su Maskvos „Dinamo“ ekipa. Jis buvo šio klubo akademijos auklėtinis nuo 2007 metų.

Velionis buvo laikomas vienas iš įdomesnių Rusijos žaidėjų, turinčių potencialą tapti rinktinės nariu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.