Pirmosios permainos A lygoje: „Riteriai“ atsisveikino su S. Čyžu

Dukart bronziniu A lygos prizininku su „Trakais“ tapęs Svajūnas Čyžas palieka komandą ir tampa laisvuoju agentu. Tokį susitarimą abi šalys patvirtino parašais.

 Dukart bronziniu A lygos prizininku su „Trakais“ tapęs Svajūnas Čyžas palieka komandą ir tampa laisvuoju agentu.<br> Fkriteriai.lt nuotr.
 Dukart bronziniu A lygos prizininku su „Trakais“ tapęs Svajūnas Čyžas palieka komandą ir tampa laisvuoju agentu.<br> Fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-11 21:56

„Sutartis nutraukia abipusiu susitarimu. Noriu palinkėti Svajūnui sėkmės kituose karjeros etapuose“, – sprendimą komentavo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

S.Čyžas į tuometinį „Trakų“ klubą atvyko 2017-aisiais. Pirmaisiais metais daugiau laiko jis atstovavo B komandai, o pernai Kazachstane įmušė pergalingą įvartį į „Irtysh“ vartus.

Šiame sezone į aikštę žengė trejose rungtynėse bei sužaidė 43 minutes. Atstovaudamas B komandai, futbolininkas spėjo pelnyti vieną įvartį, o Donato Vencevičiaus iškviestas į jaunimo rinktinę buvo paskirtas kapitonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.