„Riterius“ papildė vidurio saugas iš Ganos

Nuo praėjusių metų rugpjūčio mėnesio su Vilniaus „Riteriais“ besitreniruojantis 19-metis vidurio saugas Amoah iš Ganos pagaliau buvo oficialiai užregistruotas ir ketvirtadienio vakarą debiutuos vilkėdamas B komandos.

„Riterių“ komandą paplidė saugas iš Ganos.<br> fkriteriai.lt nuotr.
„Riterių“ komandą paplidė saugas iš Ganos.<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2019, 3:40 PM, atnaujinta Apr 18, 2019, 3:41 PM

„Dėl biurokratinių dalykų Amoah registracija gerokai užtruko, tačiau pagaliau visi popieriai sutvarkyti. To reikėjo ir pačiam žaidėjui, ir mums. Amoah – potencialas milžiniškas. Tikimės, kad jis atsiskleis, kaip savo laiku atsiskleidė Oscaras, Davidas Aršakianas ar kiti jauni žaidėjai“, – apie naujoką kalbėjo klubo direktorius Virmantas Lemežis.

„Amoah fantastinę techniką turintis žaidėjas. Jis labai lengvai gali suklaidinti varžovą, gali priimti nestandartinį sprendimą perduodamas kamuolį komandos draugui ar sukurdamas situaciją įvarčiui. Taip, jis ilgą laiką praleidęs be oficialių rungtynių, todėl dabar svarbiausias dalykas – jam leisti žaisti, o mes turime išlikti kantrūs ir laukti, kol jis pradės žaisti taip, kaip mes tikimės“, – sakė treneris Aurelijus Skarbalius.

Ketvirtadienį 19.00 valandą „Riteriai B“ LFF stadione susitinka su Vilniaus „Vyčiu“. Jaunieji „riteriai“ lentelėje yra penkti, tačiau yra sužaidę rungtynėmis mažiau ir pagal prarastus taškus dalijasi pirmąją vietą su Gargždų „Banga“.

„Vytis“ – lentelėje septintas.

Amoah tapo ketvirtuoju „Riterių“ legionieriumi šį sezoną. Be jo, komandai atstovauja Teremas Moffi, Lajo Traore ir Artiomas Gurenka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.