A lygos turo gražiausių epizodų penkete – įspūdingi įvarčiai ir išskirtinis kamuolio stabdymas

Į Lietuvos futbolo A lygos 9-ojo turo gražiausių epizodų penketuką pateko epizodai, tarp kurių yra du įspūdingi tolimi smūgiai, rezultatyvus perdavimas kulnu, galingas individualus prasiveržimas ir išskirtinis kamuolio stabdymas.

A lyga išrinko penkis gražiausius turo epizodus.<br>D.Umbraso nuotr.
A lyga išrinko penkis gražiausius turo epizodus.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2019, 3:25 PM

Į penketą po dukart sugebėjo prasimušti du futbolininkai – „Kauno Žalgirio“ saugas Dominykas Galkevičius, neįtikėtinais smūgiais įmušęs du įvarčius į „Palangos“ vartus, ir Marijampolės „Sūduvos“ puolėjas Eligijus Jankauskas, per mačą su Klaipėdos „Atlantu“ atlikęs rezultatyvų perdavimą kulnu Vaidui Slavickui bei pademonstravęs įspūdingą triuką priimdamas tolimą Semiro Kerlos perdavimą.

Penketuke savo vietą rado ir „Riterių“ puolėjo Teremo Moffi drąsus įvarčiu pasibaigęs individualus reidas nepabagūs dviejų laukiančių gynėjų.

A lygos 10-ojo turo rungtynės bus žaidžiamos gegužės 11 ir 12 dienomis. Šeštadienį 13 val. Vilniaus LFF stadione prasidės sostinės derbis tarp „Riterių“ ir „Žalgirio“, o 15 val. laikinosios sostinės NFA stadione „Kauno Žalgiris“ priims „Sūduvą“.

Sekmadienį įvyks pirmosios rungtynės natūralios vejos stadionuose Klaipėdoje ir Panevėžyje. Uostamiestyje 14 val. „Atlantas“ priims Kauno „Stumbrą“, o „Panevėžys“ gimtajame „Aukštaitijos“ stadione 17 val. susitiks su „Palanga“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.