Geriausio mėnesio žaidėjo įvertinimas atiteko dar vienam „Žalgirio“ atstovui

Čempionato lyderio Vilniaus „Žalgirio“ saugas Pau Moreris balandžio mėnesį išsiskyrė puikiu žaidimu ir sulaukė įvertinimo.

P.Moreris išrinktas geriausiu balandžio mėnesio A lygos žaidėju.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
P.Moreris išrinktas geriausiu balandžio mėnesio A lygos žaidėju.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2019, 4:33 PM, atnaujinta May 8, 2019, 4:35 PM

Apklausoje dalyvavę futbolo žurnalistai ir komentatoriai būtent šį 23-ejų metų legionierių iš Ispanijos išrinko geriausiu Lietuvos futbolo A lygos balandžio mėnesio žaidėju.

Šį kartą kova rinkimuose buvo dar nuožmesnė negu praėjusį mėnesį. Iš galimų 27 taškų P. Moreris surinko 12 ir vos tašku aplenkė savo komandos draugą ir geriausią kovo mėnesio žaidėją Tomislavą Kišą.

Nedaug nuo dviejų žalgiriečių atsiliko Marijampolės „Sūduvos“ saugas Eligijus Jankauskas (9 taškai), „Kauno Žalgirio“ puolėjas Joao Figueiredo (7 taškai) ir rezultatyviausias praėjusio sezono žaidėjas Liviu Antalis (6 taškai).

Apklausoje taip pat buvo paminėti ir iki 3 taškų surinko „Kauno Žalgirio“ bei „Sūduvos“ gynėjai – Jurijus Bušmanas, Tomas Mikuckis bei Aleksandras Živanovičius, „Palangos“ puolėjas Idrisas Umajevas ir „Žalgirio“ vartininkas Armantas Vitkauskas.

Rinkimuose savo balsus teikė šie sporto žurnalistai ir komentatoriai: Naglis Miknevičius, Ramūnas Jakubauskas, Justas Kontrimas, Evaldas Gelumbauskas, Vilmantas Remeika, Karolis Tretjakas, Vaidotas Januška, Zigmas Jurevičius ir Marius Bagdonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.