Trečioji „Žalgirio“ ir „Atlanto“ akistata šį sezoną vyks LFF taurės turnyre

Šeštadienį į Klaipėdą atvykę Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai šį vakarą pradės savo žygį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre. Trečiojo etapo rungtynėse sostinės ekipa susitiks su vietos „Atlantu“.

Timuras Puchovas tikisi pergalės LFF taurės rungtynėse Klaipėdoje.<br>E.Žaldario nuotr. 
Timuras Puchovas tikisi pergalės LFF taurės rungtynėse Klaipėdoje.<br>E.Žaldario nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2019, 1:31 PM, atnaujinta May 26, 2019, 1:32 PM

Nors burtuose žalgiriečiams galėjo tekti ir žemesnių lygų komandos, Benjamino Zelkevičiaus ranka lėmė, kad jau pirmajame etape teks kovoti su varžovu iš aukščiausiosios lygos.

Į uostamiestį „Žalgiris“ atvyko rungtynių išvakarėse ir surengė treniruotę centriniame miesto stadione, kur sekmadienio vakarą ir vyks rungtynės.

„Nuotaikos kovingos. Visi žinome, kad turime įveikti šį etapą. Aikštė Klaipėdoje visai nebloga, galima žaisti futbolą, tikiuosi, kad tai bus geros rungtynės ir mes įgyvendinsime savo tikslą žengti tolyn“, – prieš mačą su fkzalgiris.lt mintimis dalinosi saugas Timuras Puchovas.

Tai bus jau trečioji „Žalgirio“ ir „Atlanto“ akistata šiame sezone. Abejas tarpusavio rungtynes A lygoje Mareko Zubo treniruojamas „Žalgiris“ laimėjo identišku rezultatu 3:0.

Tiesa, prieš tai buvo žaidžiama ant dirbtinės vejos, o šį kartą rungtynės vyks ant natūralios vejos.

„Atlantas“ yra klubas turintis istoriją ir vardą, tačiau mes giname titulą ir keliame tik maksimalius tikslus. Kiekvienos rungtynės taurės turnyre yra tarsi finalas, kuriame negali suklupti. Klaipėdos komanda yra labai kovinga, tačiau jeigu primesime savąjį žaidimą, kontroliuosime kamuolį, viskas bus gerai“, – įsitikinęs T.Puchovas.

Rungtynės sekmadienį (gegužės 26 d.) Klaipėdos miesto centriniame stadione prasidės 17.00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.