Po triuškinančios pergalės prieš Lietuvą atleistas Serbijos futbolo rinktinės treneris

Serbijos žiniasklaida ketvirtadienį pranešė, kad dėl prasto pasirodymo 2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos starte ir užsitęsusių nesutarimų dėl vadovavimo komandai atleistas Serbijos rinktinės treneris Mladenas Krstajičius.

Serbijos rinktinės treneris Mladenas Krstajičius<br>scanpix nuotr.
Serbijos rinktinės treneris Mladenas Krstajičius<br>scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2019, 7:22 PM

45-erių metų futbolo specialistas buvo atleistas Serbijos futbolo federacijos (FSS), o naujas treneris bus paskelbtas liepos 10 dieną.

„Euro-2020“ atrankos varžybų B grupėje serbai su 4 taškais po trejų rungtynių užima trečiąją vietą. Pirmauja Ukraina (4 rungt./10 tšk.), antrąją vietą Liuksemburgo atstovai (4 rungt./4 tšk.), ketvirtąją – portugalai (2 rungt./2 tšk.), penktąją – lietuviai (1 tšk.).

Serbijos rinktinė sužaidė lygiosiomis 1:1 su Portugalija, siaubingai 0:5 Lvove pralaimėjo Ukrainai ir 4:1 sutriuškino Lietuvą.

Nuo pat savo darbo Serbijos rinktinėje pradžios 2017 metų spalį M. Krstajičius buvo nuolat kritikuojamas. 2018 metų pasaulio čempionate serbai neįveikė grupių varžybų barjero.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?