„Atlantas“ pralaimėjo „Jagiellonia“ ekipai pirmąsias kontrolines rungtynes Lenkijoje

Pirmosiose kontrolinėse rungtynėse Lenkijoje Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai rezultatu 0:3 (0:1) nusileido Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija) ekipai.

„Atlanto“ futbolininkai pralaimėjo kontrolines rungtynes Balstogėje.<br> fkatlantas.lt nuotr.
„Atlanto“ futbolininkai pralaimėjo kontrolines rungtynes Balstogėje.<br> fkatlantas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2019, 3:18 PM, atnaujinta Jul 13, 2019, 3:21 PM

Kaip ir buvo galima tikėtis, dvikovą aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai, tačiau drausmingai gynyboje žaidę klaipėdiečiai 40 minučių neleido varžovams pasiekti įvarčio.

Tačiau pirmojo kėlinio pabaigoje 41-ąją minutę „Jagiellonia“ galiausiai pralaužė atlantiečių gynybą. Po perdavimo iš krašto kamuolį galva į Stefano Kunčevo ginamus vartus pasiuntė Ognjenas Mudrinskis.

Antrąjį kėlinį klaipėdiečiai pradėjo į aikštę mesdami penkis naujus futbolininkus. Aikštės šeimininkai ir toliau aktyviai ieškojo progų pasižymėti, tačiau klaipėdiečiai gynyboje neklydo.

65-ąją dvikovos minutę geltoną kortelę prieš save išvydo Andrius Bartkus.

„Jagiellonia“ futbolininkams po keliolikos minučių pavyko padvigubinti savo pranašumą. 77-ąją dvikovos minutę įvesdamas kamuolį į žaidimą suklydo S.Kunčevas, o varžovai gauta dovanėle pasinaudojo idealiai ir, sulaukęs perdavimo, iš kelių metrų kamuolį į tuščius vartus pasiuntė Jesusas Imazas.

Tas pats J.Imazas 88-ąją minutę įtvirtino savo komandos pergale. Greitoje atakoje po „Jagiellonia“ futbolininko smūgio kamuolys pataikė į virpstą, tačiau atšoko po J.Imazo kojomis ir jam beliko pasiųsti jį į vartų tinklą.

Rezultatas:

 „Jagiellonia“ – „Atlantas“ 3:0. Ognjen, Mudrinski, Jesus Imaz (77, 88).

„Atlanto“ sudėtis: S.Kunčev, J.Carrion (46' G.Gumbaravičius), A.Bartkus (88' T.Špiegis), D.Petkov, D.Žutič (46' M. Činikas), A.Idowu (46' N.Juhnevičius), V.Lukša, V.Armanavičius (76' M.Velyvis), T.Vitukynas (46' K.Cruz, 71' T.Gvazdinskas), J Kovačič (64' K.Gusočenka), D.Dobrecovas (46' T.Labukas).

Kitas rungtynes Lenkijoje „Atlanto“ futbolininkai žais pirmadienį (liepos 15 d.) Zarbžės mieste su vietos „Gornik“ futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.