Pasiruošimo skirtumus pabrėžęs „Honved“ treneris įvardijo pergalės priežastis

„Mes žinojome, kad bus tokios rungtynės. Varžovas buvo labai geras ir gerai pasiruošęs, tačiau mes čia atvykome patekti į kitą etapą ir į jį žengėme bei įgyvendinome savo tikslą“, – po dvikovos Vilniuje kalbėjo Budapšto „Honved“ komandos treneris Giuseppe Sannino.

 Vengrijos klubo treneris pabrėžė, kad jie savo pasiruošimą pradėjo tik prieš mėnesį.<br> E.Žaldario nuotr.
 Vengrijos klubo treneris pabrėžė, kad jie savo pasiruošimą pradėjo tik prieš mėnesį.<br> E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2019, 10:35 PM

Vilniaus „Žalgirio“ komanda Europos lygos atrankos atsakomosiose rungtynėse sužaidė lygiosiomis 1:1 su Budapešto „Honved“ komanda ir taip baigė savo žygį Europoje.

Pirmąsias rungtynes sostinės komanda buvo pralaimėjusi 1:3, tad į antrąjį atrankos etapą pateko Vengrijos klubas.

Vilniečiai pirmajame kėlinyje po Liviu Antalio įvarčio buvo atgaivinę intrigą, tačiau „Žalgiris“ po pertraukos savo auksinių progų neišnaudojo, o „Honved“ pasinaudojo sumaištimi baudos aikštelėje bei pelnė išlyginamąjį įvartį.

Žalgiriečiai per likusį pusvalandį dar bandė pralaužti Vengrijos klubo gynybą, tačiau to padaryti nepavyko ir LFF stadioną iškeltomis galvomis paliko „Honved“ futbolininkai.

Nors Vilniaus komanda tikrai daugiau atakavo, tačiau savo progas kur kas geriau realizavo „Honved“ futbolininkai. Vengrijos klubo treneris pabrėžė, kad jie tikrai nerodė norimo žaidimo, nes tik pradėjo pasiruošimą sezonui.

„Žinoma, norėtume žaisti labiau atakuojantį futbolą, tačiau tik prieš mėnesį pradėjo pasiruošimą naujam sezonui ir nesame optimalios formoje, tad dar nedemonstruojame norimo žaidimo. Tuo tarpu „Žalgiris“ jau yra įpusėjęs savo čempionatą ir yra geresnės formos“, – teigė G.Sannino.

Treneris iš Italijos įvardijo ir pagrindines pergalės priežastis: „Svarbiausia buvo žaisti organizuotai ir žaidėjams aukotis aikštėje.“

Antrame Europos lygos atrankos etape „Honved“ komanda už savaitės susigrums su Rumunijos „Universitatea Craiova“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.