Kraupus incidentas Lenkijos futbolo lygoje – aistruolis iškrito iš tribūnos

Lenkijos aukščiausios futbolo lygos („Ekstraklasa“) čempionato rungtynių metu užfiksuotas kraupus incidentas. Susitikime tarp Glivicų „Piast“ klubo ir Balstogės „Jagiellonia“ komandos (3:1) vienas svečių aistruolis iškrito iš tribūnos ir iš gana didelio aukčio nusileido ant betono dangos.

Balstogės klubo aistruolis iškrito iš tribūnos.<br>Facebook/stop-kadras
Balstogės klubo aistruolis iškrito iš tribūnos.<br>Facebook/stop-kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2019, 12:35 PM, atnaujinta Nov 10, 2019, 12:53 PM

Ligoninėje šiuo metu medikai kovoja dėl jo gyvybės.

„Vienam mūsų aistruoliui rungtynių metu nutiko nelaimingas atsitikimas. Vyksta kova dėl jo gyvybės. Šiuo sunkiu momentu atidedame į šalį sportines emocijas ir susivienijame maldose už jį“, – penktadienio vakarą parašė portalas Jagiellonia.net savo „Twitter“ paskyroje.

Incidentas įvyko antrajame kėlinyje, kai 50-ąją min. „Jagiellonia“ aistruoliai džiaugėsi įmuštu įvarčiu į šeimininkų vartus (pasižymėjo Jesusas Imazas) ir sušvelnintu santykiu (1:2).

Vienas žiūrovų staiga persisvrė per apsauginį turėklą ir nukrito iš tribūnos žemyn. Jam skubiai į pagalbą nuskubėjo keli kolegos.

„Piast“ ekipa įveikė „Jagiellonia“ futbolininkus rezultatu 3:1 (du įvarčius pelnė Jorge Felixas 7-ąją ir 76-ąją min., o vieną – Gerardas Badia, 25-ąją min.), surinko 28 taškus ir tapo lygos lydere.

Trečiąją ir ketvirtąją vietas užimantys Varšuvos „Legia“ bei Krokuvos „Cracovia“ klubai (po 26 taškus), kurie šio turo savo dvikovas žais šeštadienį, gali aplenkti konkurentus.

„Legia“ spalvas gina Lietuvos rinktinės saugas Arvydas Novikovas. Mūsiškis prieš tai žaidė „Jagiellonia“ komandoje.

 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.