„Sūduvos“ vartininkų grandis nesikeis

Lietuvos futbolo A lygos čempionė Marijampolės „Sūduva“ kitą sezoną turės tuos pačius vartininkus kaip ir 2019-aisiais. Marijampolės ekipa dar sezonui pratęsė sutartį su Ignu Plūku, jau anksčiau parašą po nauja sutartimi padėjo Ivanas Kardumas, o Vilius Stebrys turi galiojantį kontraktą.

 Marijampolės komandoje ir kitą sezoną žais tie patys vartininkai.<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
 Marijampolės komandoje ir kitą sezoną žais tie patys vartininkai.<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 7:26 AM

Netrukus 26-ąjį gimtadienį švęsiantis I.Plūkas prie „Sūduvos“ prisijungė 2018-ųjų viduryje.

„Čia yra geriausios sąlygos Lietuvoje, – apie sprendimą pratęsti sutartį su Marijampolės komanda sakė vartininkas. – Žinoma, minčių visą laiką yra visokių, galvoji, svarstai, žaidimo laikas galbūt ne visada tenkina, tačiau visumoje viskas man šiame klube tinka ir patinka.“

2018 metais I.Plūkas buvo sulaukęs kvietimo į Lietuvos nacionalinę komandą, tačiau pastaruoju metu turėjo tenkintis retomis galimybėmis pasirodyti aikštėje – „Sūduvoje“ pagrindinio vartininko poziciją tvirtai užėmęs I.Kardumas.

„Mūsų tokia duona, negali vienu metu žaisti du vartininkai. Laukiu, galbūt vieną dieną gausiu progą žaisti daugiau“, – kalbėjo I.Plūkas.

Vartų sargas teigė, kad viena svarbiausių sprendimo likti Marijampolėje priežasčių buvo „Sūduvos“ vartininkų treneris Audrius Ramonas.

„Taip, čia vyksta labai geros treniruotės, tai buvo viena iš priežasčių“, – neslėpė „Sūduvos“ 13-asis numeris.

Beje, I.Plūkas, skirtingai nei dauguma „Sūduvos“ žaidėjų, gyvena ne Marijampolėje, į treniruotes jis vyksta iš Kauno.

„Kaunas – mano gimtasis miestas. Nėra didelės problemos atvažiuoti į Marijampolę, tai tik 40 minučių kelio. Viskas arti, viskas patogu“, – teigė vartininkas.

2019-aisiais „Sūduvai“ beliko sužaisti dvejas rungtynes. Šeštadienį 13 val. marijampoliečiai išvykoje stos į kovą su Vilniaus „Riteriais“, o sezono užbaigs maču namie lapkričio 27 d. 19 val. su Vilniaus „Žalgiriu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.