Vilniaus „Žalgirio“ sirgaliai metu žaidėju išrinko T. Kišą

Šiemet „Žalgirį“ papildęs kroatas Lietuvoje tapo vienu geriausių lygos futbolininkų. Jis Lietuvos čempionate įmušė 27 įvarčius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Tomislavas Kišas sirgalių nuomone buvo geriausias sezono žaidėjas.<br>fczalgiris.lt nuotr.
Tomislavas Kišas sirgalių nuomone buvo geriausias sezono žaidėjas.<br>fczalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2019, 5:59 PM

T.Kišas daugiausiai kartų (14) buvo išrinktas į simbolinę A lygos turo rinktinę, o taip pat du kartus įvertintas geriausiu čempionato mėnesio futbolininku.

Tai įvertino iš Vilniaus „Žalgirio“ fanų bendruomenė. Fanų balsavime kroatas surinko 134 taškus ir užėmė pirmąją vietą. Antroje vietoje liko Saulius Mikoliūnas ir Liviu Antalis abu sulaukę tiek pat taškų – 104 tšk.

„Man tai labai netikėtas ir malonus įvertinimas. Noriu padėkoti visai komandai, treneriams ir administracijai. Be jų šio įvertinimo nebūčiau gavęs. Asmeniškai sezonas buvo geras, tačiau labai norėjau tapti Lietuvos čempionu. Bet kuriuo atveju, noriu padėkoti fanams už įvertinimą. Jų palaikymas viso sezono metu buvo nuostabus“, – fkzalgiris.lt sakė T.Kišas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.