Mokyklų žaidynių nugalėtojams – Vilniaus „Žalgirio“ taurė

Vilniaus „Žalgirio“ kapitonas Saulius Mikoliūnas ir sporto direktorius Deividas Česnauskis apsilankė Fabijoniškių gimnazijoje, kur apdovanojo Vilniaus mokyklų žaidynių nugalėtojus.

 Stipriausios Vilniaus miesto komandos varžėsi dėl „Žalgirio“ įsteigtos taurės.<br> E.Žaldario nuotr.
 Stipriausios Vilniaus miesto komandos varžėsi dėl „Žalgirio“ įsteigtos taurės.<br> E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2019, 9:58 AM

Lietuvos mokyklų žaidynių salės futbolo varžybos sugrįžo į Fabijoniškių gimnaziją, kur gruodžio 2 d. stipriausios Vilniaus miesto komandos varžėsi dėl „Žalgirio“ įsteigtos taurės.

Jaunųjų futbolininkų motyvacija buvo didelė – nugalėtojams atiteko kelialapis į Lietuvos mokyklų žaidynių futbolo turnyro finalą.

Dėl stipriausios Vilniaus komandos vardo finale varžėsi šeimininkai ir Žemynos progimnazija. Po atkaklios kovos pergalę šventė Fabijoniškių gimnazijos moksleiviai.

Stipriausias komandas apdovanojo, rankas spaudė ir žaidėjus sveikino Vilniaus „Žalgirio“ kapitonas S. Mikoliūnas ir D. Česnauskis. Pasibaigus apdovanojimų ceremonijai komandos įsiamžino kartu su žalgiriečiais, kurie jauniesiems futbolininkams linkėjo atkakliai siekti savo tikslų bei sėkmės finaliniame turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.