„Chelsea“ klubą nuskriaudė įspūdingą įvartį per save pelnęs iranietis

Pirmąją Naujųjų metų dieną Anglijos „Premier“ lygoje buvo žaidžiamos 21-ojo turo rungtynės, kuriose vieni iš pirmųjų 2020-siais žaidė Londono „Chelsea“ futbolininkai. Nors namie kovojęs Londono klubas jau 10 minutę išsiveržė į priekį – pasižymėjo Cesaris Azpilicueta, po kampinio likęs be priežiūros ir iš arti nukreipęs kamuolį į „Brighton“ vartus, tačiau trijų taškų „Chelsea“ neiškovojo.

Iranietis A.Jahanbakhshas 84-ą minutę po atlikto kampinio įspūdingai pašoko ir fantastiniu smūgiu per save įkalė kamuolį į šeimininkų vartų tinklą.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Iranietis A.Jahanbakhshas 84-ą minutę po atlikto kampinio įspūdingai pašoko ir fantastiniu smūgiu per save įkalė kamuolį į šeimininkų vartų tinklą.<br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-01-01 17:57, atnaujinta 2020-01-01 20:15

Po keitimo pasirodęs iranietis Alirezas Jahanbakhshas pelnė fantastinį įvartį per save ir išplėšė „Brighton“ ekipai lygiąsias rezultatu 1:1.

Iranietis A.Jahanbakhshas 84-ą minutę po atlikto kampinio įspūdingai pašoko ir fantastiniu smūgiu per save įkalė kamuolį į šeimininkų vartų tinklą.

Tai buvo vos antrasis iraniečio įvartis „Premier“ lygoje, tačiau jis leido „Brighton“ ekipai pakilti į tryliktą poziciją turnyro lentelėje.

Nemažą atotrūkį nuo artimiausių konkurentų turintys „Chelsea“ vis dar išlaikys ketvirtą vietą.

Dar viename čempionato mače Birmingemo „Aston Villa“ sugebėjo įveikti „Burnley“ ekipą 2:1 ir šoktelėjo į 16-ąją vietą turnyre bei nutolo nuo autsaiderių grupės.

„Aston Villa“ per pirmą kėlinį po 27 min. Wesley ir 41-ąją min. J. Grealisho įvarčių pirmavo 2:0, baigiantis mačui šeimininkai „Burnley“ po Ch. Woodo įvarčio 80-ąją min. sušvelnino skirtumą.

Nesėkmingai metus pradėjo portugalo Jose Mourinho perimta Londono „Tottenham Hotspur“ komanda: ji 0:1 (0:1) nusileido „Southampton“ atstovams. Pergalę pastarųjų lėmė Danny Ingso įvartis 17-ąją minutę

„Tottenham“ nuo 75 minutės buvo priverstas žaisti be Harry Kane'o, kuris patyrė galinio šlaunies raumens traumą.

Tai buvo antras „Tottenham“ pralaimėjimas per pastarąsias ketverias rungtynes.

Dar vienose rungtynėse įtikinamą pergalę Niukasle šventė „Leicester City“ futbolininkai.

Antroje turnyro lentelės vietoje esančios „lapės“ 3:0 (2:0) nugalėjo „Newcastle“.

Pagrindą pergalei „Leicester City“ pasidėjo per 3 minutes, kai nuo 36-osios iki 39 akistatos minutės pelnė du įvarčius: pasižymėjo Ayozas Perezas ir Jamesas Maddisonas.

Baigiantis dvikovai 87-ąją min. galutinį tašką padėjo Hamza Choudhury.

Priešpaskutinėje pozicijoje esantis „Watford“ kiek netikėta 2:1 namuose nukovė „Wolverhampton Wanderers“.

Votfordo futbolininkai laimėjo antrą kartą iš eilės ir trečią sykį per keturias pastarąsias dvikovas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.