Žaidėja M. K. Grimm: papaskojo, kaip atsidūrė Vilniaus futsal komandoje

Moterų salės futbolo čempionato 1 ture viena rezultatyviausių buvo, „JL Stars“ komandai atstovaujanti vokietė Muriel Kathrin Grimm. Futbolininkė pelnė net septynis iš dešimties savo komandos įvarčių. Pakalbinome Muriel bei pasidomėjome apie jos sąsajas su futbolu ir kokiomis aplinkybėmis atsidūrė Lietuvoje.

 Žaidėja M. K. Grimm: papaskojo, kaip atsidūrė Vilniaus futsal komandoje.<br> lff.lt nuotr.
 Žaidėja M. K. Grimm: papaskojo, kaip atsidūrė Vilniaus futsal komandoje.<br> lff.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2020, 9:32 AM, atnaujinta Jan 26, 2020, 9:33 AM

„Praėjusiais metais pabaigiau studijas bei rugsėjo mėnesį atvykau atlikti į Vilnių praktikos. Būsiu čia iki kovo mėnesio, tad kol esu čia, tol nusprendžiau pažaisti“, – sakė M. K. Grimm.

–Kokioje srityje atlikinėjate praktiką?

–  Logistikos.

– Neabejoju, kad futbolas jus lydėjo ir Vokietijoje.

– Taip, futbolą pradėjau žaisti dėl pramogos kieme su draugais, o komandoje rungtyniauti pradėjau būdama dvylikos metų. Karjerą tęsiau ir studijuodama Halėje.

– Kokių pasiekimų turėjote žaisdama futbolą?

–  Aš futbolą pradėjau žaisti mažame miestelyje, pas mūsų nebuvo stiprių komandų, taigi rungtyniauti sekėsi gana gerai. Kai studijavau Halėje, komandų meistriškumas buvo kur kas aukštesnis. Iš didesnių laimėjimų galiu paminėti iškovotą antrą vietą Saksonijos – Anhalto regiono futsalo čempionate.

– Kaip atsidūrėte „JL stars“ ekipoje?

– Ieškojau informacijos internete kur galėčiau Vilniuje pažaisti futbolą ir man nurodė kreiptis į šią komandą. Aš taip ir padariau ir dabar esu be galo laiminga, kad pavyko ją rasti.

– Kaip čia jaučiatės?

– Labai lengva buvo į ją įsilieti. Komandos narės noriai priėmė mane, taigi čia jaučiuosi puikiai.

– Nemenčinėje vykusiame ture tapote rezultatyviausia žaidėja. Ar ir žaidžiant Vokietijoje pavykdavo taip rezultatyviai rungtyniauti?

– Ne, manau, kad buvo labai laiminga diena (šypsosi). Vokietijoje paskutinius ketverius metus žaisdavau labiau gynyboje, prieš tai bandžiau kažkiek žaisti puolime ir buvo pavykę keletą kartų pasižymėti, o dabar prisiminiau, kaip smagu yra mušti įvarčius.

– Koks yra jūsų mėgstamiausias futbolininkas?

–Kadangi palaikau Miuncheno „Bayern“ ekipą, tai mėgstamiausi yra Thomas Mulleris, Manuelis Neueris ir, žinoma, Robertas Lewandovskis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.