Čempionų lyga turės naują nugalėtoją: „Atletico“ jau aštuntfinalyje išmetė „Liverpool“ „Saint-Germain“ eliminavo „Borrusia“ klubą

[[ge:lrytas:lrytas:13980401]]

Turnyro čempionai krito aštuntfinalyje.<br>IS/Scanpix nuotr.
Turnyro čempionai krito aštuntfinalyje.<br>IS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2020, 9:52 PM, atnaujinta Mar 12, 2020, 12:33 AM

Trečiadienį Čempionų lygoje paaiškėjo dar du ketvirtfinalio dalyviai, o jau aštuntfinalyje krito praėjusio sezono čempionai.

Anglijoje „Liverpool“ komanda priėmė Madrido „Atletico“ futbolininkus ir šiems pralaimėjo 2:3 (1:0). Į kitą etapą žengė Ispanijos komanda, kuri ir pirmąsias runtgynes buvo laimėjusi 1:0.

Jurgeno Kloppo auklėtiniai pirmojo kėlinio pabaigoje išlygino serijos rezultatą, kuomet 43-ąją minutę pasižymėjo Georginio Wijnaldumas. „Liverpool“ visų rungtynių metu spaudė savo varžovus, tačiau pelnyti pergalingo įvarčio nepavyko ir komandos buvo priverstos žaisti pratęsimą.

Jame sužaidus vos 4 minutes „Liverpool“ pasiekė savo ir Roberto Firmino pelnė įvartį. Tačiau tuomet driokstelėjo Marcosas Llorente, vos per 8 minutes paskandinęs šeimininkų komandą dviem taikliais smūgiais.

Po tokio „Atletico“ nokdauno „Liverpool“ futbolininkams norint žengti tolyn per likusias 15 minučių reikėjo įmušti du kartus, tačiau Ispanijos klubas ne tik sėkmingai apsigynė, bet Alvaro Morato pačioje antrojo pratęsimo pabaigoje smeigė dar vieną vinį į Anglijos klubo vartus.

Kitose vakaro rungtynėse Paryžiaus „Saint-Germain“ komanda namuose 2:0 (2:0) įveikė Dortmundo „Borussia“ futbolininkus ir žengė į turnyro ketvirtfinalį. Prancūzijos klubas laimėjo bendru rezultatu 3:2, mat pirmąsias rungtynes Vokietijoje jie pralaimėjo 1:2.

Šį kartą šeimininkai reikalus pakreipė savo naudai dar iki pertraukos. 28-ąją minutę komandą į priekį išvedė Neymaras, o baigiantis kėliniui rezultatą padvigubino Juanas Bernatas.

„Borussia“ būtų užtekę vieno įvarčio, kad komandos santykius aiškintųsi ir pratęsime, tačiau „Saint-Germain“ futbolininkui savo vartus išsaugojo sausus. Beje, „Borussia“ rungtynes baigė dešimtyje, nes 89-ąją minute Emre Canas buvo išvarytas iš aikštės.

Rezultatai:

„Liverpool“ – „Atletico“ 2:3 (1:0)

Georginio Wijnaldumas (43 min.), Roberto Firmino (94 min.)/ Marcosas Llorente (97 min. ir 105 min.), Alvaro Morata (120+1)

„Saint-Germain“ – „Borussia“ 2:0 (2:0)

Neymaras (28 min.), Juanas Bernatas (45 min.)

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.