Pagarbos vertas žingsnis: C. Ronaldo savo viešbučius pavers ligoninėmis, kuriose gydys koronavirusą

Turino „Juventus“ klubo ir Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo nusprendė savo viešbučius paversti ligoninėmis žmonėms, kurie yra užsikrėtę koronavirusu.

Cristiano Ronaldo sau priklausančius viešbučius pavers ligoninėmis koronavirusu infekuotiems žmonėms. <br> Reuters/Scanpix/Twitter nuotr.
Cristiano Ronaldo sau priklausančius viešbučius pavers ligoninėmis koronavirusu infekuotiems žmonėms. <br> Reuters/Scanpix/Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2020, 11:47 AM, atnaujinta Mar 15, 2020, 12:59 PM

C.Ronaldo priklausantys „CR7 Hotels“ viešbučiai Portugalijoje taps nemokamomis ligoninėmis visiems, kuriems yra diagnozuotas koronavirusas.

Tai planuojama padaryti nuo kitos savaitės pradžios (kovo 16 d.).

C.Ronaldo mokės atlyginimus ir medikams, ir viešbučių personalui.

C.Ronaldo kovo 3 d. į gimtąją Madeirą atskrido aplankyti insultą patyrusios savo mamos, tačiau liko saloje dėl Italijoje išplitusio koronaviruso protrūkio ir dėl to sustabdyto „Serie A“ čempionato.

Vėliau paaiškėjo, kad „Juventus“ klubo gynėjas 25-erių metų Daniele Rugani yra užsikrėtęs koronavirusu, todėl šalia jo aikštėje ir rūbinėje buvęs C.Ronaldo izoliavo save ir nuo aplinkinių, ir nuo šeimos.

C.Ronaldo yra garsus savo labdaringa veikla.

Jis jau anksčiau yra padėjęs UNICEF „Gelbėkit vaikus“ ir „Pasaulio vizija“ organizacijoms, cunamio aukoms, skyręs lėšų kovai su AIDS ir su skurdu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.