C. Ronaldo testas dėl koronaviruso – neigiamas

Turino „Juventus“ klube koronavirusu pirmasis užsikrėtė Daniele Rugani, vėliau susirgo Blaise‘as Matuidi, tada liga užklupo Paulo Dybalą ir jo merginą Orianą Sabatini.

Cristiano Ronaldo testas dėl koronaviruso buvo neigiamas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo testas dėl koronaviruso buvo neigiamas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-22 19:47, atnaujinta 2020-03-22 19:51

Iš karto po informacijos apie D.Rugani užkratą „Juventus“ žaidėjai buvo izoliuoti, tačiau ne visi jie buvo vienoje vietoje. Pavyzdžiui, komandos lyderis ir kapitonas Cristiano Ronaldo išskrido į Portugaliją pas insultą patyrusią mamą.

„Sky Sport Italia“ sekmadienį (kovo 22 d.) pranešė, kad ir visiems kitiems „Juventus“ žaidėjams taip pat buvo atlikti koronaviruso testai. Visi jie, tarp kurių ir C.Ronaldo mėginys, buvo neigiami.

Dabar į namus paleisti argentinietis Gonzalo Higuainas, bosnis Miralemas Pjaničius, Sami Khedira iš Vokietijos ir brazilas Douglas Costa.

Jei visiems „Juventus“ futbolininkams bus leista sugrįžti į Italiją, kuri dabar yra koronoviruso epicentras Europoje, jie vėl turės dvi savaites būti karantine.

Italijoje koronavirusu jau užsikrėtė daugiau nei 53 tūkst. žmonių, iš kurių net 4825 – mirė. Pagal mirčių skaičių Italija jau gerokai aplenkė Kiniją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.