Raumenis demonstravusiam C. Ronaldo – kritikos strėlės iš Italijos: papiktino daroma išimtis

Pasaulyje siaučiant COVID-19 virusui Turino „Juventus“ žvaigždė Cristiano Ronaldo laiką leidžia savo gimtojoje Portugalijai priklausančioje Madeiros saloje. Tačiau jo sesers Katia Aveiro socialiniuose tinkluose pasidalinta nuotrauka sukėlė nemažą erzelį Italijoje.

 Cristiano Ronaldo nuotrauką sukėlė pasipiktinimą Italijoje.<br> Lrytas.lt montažas
 Cristiano Ronaldo nuotrauką sukėlė pasipiktinimą Italijoje.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2020, 9:16 AM

Joje užfiksuotas 35-erių futbolininkas, kuris demonstruoja savo raumenis šeimos apsuptyje. „Juventus“ komanda buvo sudariusi treniruočių planą karantino metu namuose, tad žaidėjai privalo palaikyti savo fizinę formą.

Tačiau pirminis planas buvo, kad visi „Juventus“ klubo žaidėjai tą darytų likę Turine. C.Ronaldo gavo išimtį vykti į Madeiros salą, nes turėjo aplankyti insultą patyrusią mamą. Vėliau C.Ronaldo norėjo grįžti į Italiją, bet nebebuvo leista kirsti šalies sienų vis labiau siautėjant koronavirusui ir griežtėjant karantiniui.

Tokia išimtis „Juventus“ klube buvo padaryta tik C.Ronaldo.

Buvęs klubo prezidentas Giovani Cobolli Gigi „Punto Nuovo“ radijo stoties laidoje neslėpė nusivylimo esama situacija.

„Jis sakė, kad į Madeirą vyko dėl savo mamos, bet dabar atrodo, kad nulėkė ten tik tam, kad galėtų fotografuotis prie baseino. Jam padarius išimtį palikti Turiną susidarė nejauki padėtis, nes kiti žaidėjai irgi norėjo išvykti.

Tačiau visi turėjo likti karantine ir taip neturėjo būti“, – kalbėjo G.Cobolli Gigi.

Buvęs prezidentas tuo pačiu prisiminė ir istoriją, kaip Italiją norėjo palikti „Juventus“ argentinietis Gonzalo Higuainas, tačiau buvo sulaikytas oro uoste.

„Negaliu suprasti žaidėjų noro palikti Italiją. Juk grįžus reikės praleisti 14 dienų karantine, o taip bus dar sunkiau atgauti sportinę formą“, – rėžė G.Cobolli Gigi.

Be to, C.Ronaldo širdies draugė Giorgina Rodriguez taip sulaukė kritikos dėl savo elgesio karantino metu. Ji prieš savaitę buvo užfiksuota su pirkiniais išeinanti iš iš vienos prabangių drabužių parduotuvės. Pastaroji apskritai tuo metu turėjo būti uždaryta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.