Likus parai iki mirties – neįtikėtinas rusų futbolininko triukas, pradžiuginęs sūnų

Pirmadienį ryte pabėgioti išėjęs Maskvos „Lokomotiv“ futbolo klubo sistemai priklausantis 22-ejų Inokentijus Samochvalovas namo jau nebegrįžo – besitreniruojant jį pakirto staigi mirtis. Socialiniuose tinkluose pasirodė įrašas, kuriame likus dienai iki mirties I.Samochvalovas rodo neįtikėtiną triuką, pataikydamas smūgiuotu koja teniso kamuoliuku į vaikišką krepšį.

 Likus parai iki mirties – neįtikėtinas rusų futbolininko triukas ir vaiko džiaugsmas.<br> Instagram nuotr.
 Likus parai iki mirties – neįtikėtinas rusų futbolininko triukas ir vaiko džiaugsmas.<br> Instagram nuotr.
Inkoentijus Samochvalovas mirė bėgdamas sustojus širdžiai<br>sport24.ru nuotr.
Inkoentijus Samochvalovas mirė bėgdamas sustojus širdžiai<br>sport24.ru nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 21, 2020, 1:34 PM

Vaizdo įrašas įdėtas į populiarią instagramo paskyrą „433“. Vaizdo įraše futbolininkas kelis kartus koja pažongliruoja teniso kamuoliuku ir smūgiuoja į netoliese žaidžiančio mažamečio sūnaus stovintį vaikišką krepšinio stovą – kamuoliukas taikliai skrodžia pro lanką. „Pirmasis bandymas“, – prieš tai pasako po paros tragiškai miręs futbolininkas.

Pirmadienį elitinis Maskvos „Lokomotiv“ futbolo klubas pranešė, kad netikėtai mirė jo sistemai priklausantis 22-ejų žaidėjas Inokentijus Samochvalovas.

Sportininkas buvo paskolintas dukterinei „Lokomotiv“ ekipai Maskvos „Kazanka“ ir spėjo jos sudėtyje sužaisti 16 rungtynių.

I.Samochvalovas pirmadienio rytą, net ir paskelbus Rusijoje karantinui dėl koronaviruso pandemijos, vis dėlto nutarė surengti mankštą ir pabėgioti.

Jis nuomavosi su žmona ir sūnumi butą Moskovskij miesto centre, nutolusiame nuo Rusijos sostinės 25 kilometrus. Tačiau šis miestas nuo 2012 metų įeina į Maskvos zoną.

Kaip teigė žmona, Inokentijus nutarė pabėgioti netoliese, šalia namų. Bėgant jam pasidarė bloga – jis nukrito ant žemės ir nejudėjo.

Žmona per daugiabučio namo langą tai pamatė ir iškvietė greitąją pagalbą, o pati nusileidusi ir pribėgusi prie futbolininko paprašė praeivių pagalbos pernešti vyrą į šalia esančią gydymo įstaigą – moterų konsultaciją.

Atvykę medikai dar bandė gaivinti I.Samochvalovą, tačiau galiausiai konstatavo jo mirtį. Pirminiais duomenimis, neatlaikė vyro širdis. Tačiau kodėl sveikas vyras netikėtai mirė – išvadas padarys patalogoanatomai.

Kitą vertus, artimieji tikino, kad sportininkas pastaruoju metu dažnai skundėsi skausmais širdies plote, atlikdavo tyrimus, tačiau nieko blogo sporto dispancerio darbuotojai jam pasakyti neturėjo.

„Keša (Inokentijus) atėjo į mūsų akademiją būdamas trečioje klasėje, sugebėjo laimėti Rusijos jaunimo pirmenybes akademijos komandos sudėtyje.

Jis buvo geras ir šaunus žmogus, puikus draugas. „Lokomotiv“ ekipa yra sukrėsta šios tragedijos.

Tai siaubinga nelaimė mūsų bendroje šeimoje. Reiškiame užuojautą Inokentijaus šeimai ir artimiesiems“, – skelbiama Maskvos „Lokomotiv“ ekipos pranešime.

Dėl futbolininko mirties užuojautą pareiškė ir karališkasis Madrido „Real“ klubas.

„Su giliu liūdesiu sužinojome apie I.Samochvalovo mirtį, – rašoma „Real“ pranešime. – Reiškiame užuojautą šeimai, klubui, draugams, „Lokomotiv“ sirgaliams“.

Be „Kazanka“ ekipos, velionis taip pat atstovavo ir „Tekstilščik“ komandai ir trečioje Rusijos lygoje sužaidė 17 rungtynių.

Tačiau velionis svajojo galingai kovoti Rusijos aukščiausioje lygoje, atstovaujant „Lokomotiv“.

„Jis savęs nematė be futbolo, svajojo kaip žais aukščiausiame lygyje“, – kalbėjo su juo tris mėnesius besitreniravęs „Ufa“ klubo žaidėjas Vadimas Jevsejevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.