Už grotų Tunise sėdinčiam „Sūduvos“ gynėjui – kaltinimai iš buvusio klubo dokumentų klastojimu

Marijampolės „Sūduvos“ gynėjas Hamdi Nagguezas ir toliau skęsta skandalų liūne. 27-erių futbolininkas nuo balandžio 30 dienos dėl karantino taisyklių ir pareigūno įžeidimo sėdi Tuniso kalėjime, o dabar jį pasivijo dar viena skandalinga istorija.

 H.Nagguezą persekioja skandalai.<br> V.Kuralavičiaus/fksuduva.lt nuotr.
 H.Nagguezą persekioja skandalai.<br> V.Kuralavičiaus/fksuduva.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2020, 12:49 PM, atnaujinta May 11, 2020, 12:50 PM

Buvęs žaidėjo klubas Kairo „Zamalek“ teigia, kad H.Nagguezas juos neteisėtai apkaltino ir pats su savo advokatu suklastojo dokumentus.

Tunisietis prieš persikeldamas į „Sūduvą“ žaidė „Zamalek“ gretose, kur per 68 rungtynes pelnė vieną įvartį ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus. Tačiau sportininkas 2019 metų pabaigoje kreipėsi į FIFA, apkaltino klubą nesumokėjus dviejų mėnesio atlyginimo ir dėl to pasinaudojo galimybe vienašališkai nutraukti sutartį su „Zamalek“.

Tuomet į Marijampolę žaidėjas persikėlė kaip laisvasis agentas.

Tačiau dabar į FIFA kreipėsi ir Egipto klubas. Komandos prezidentas Mortada Mansouras pareiškė, kad H.Nagguezas pateikė suklastotą sutartį. Iš tikrųjų jam buvo sumokėtas visas atlyginimas. Teigiama, kad žaidėjas netgi gavo visą algą pirmajame savo sezone, nors sutartyje buvo numatyta tik 50 procentų nuo pilno atlyginimo sumos.

Transfermarkt.com duomenimis, „Zamalek“ už tunisiečio įsigijimą Susos „Sahel“ klubui paklojo 570 tūkstančių eurų.

Lrytas.lt primena, kad H.Nagguezas už grotų atsidūrė dėl balandžio 22 dienos incidento savo šalyje.

Šis tą dieną pažeidė karantino taisykles ir buvo sustabdytas policijos pareigūnų. Futbolininkas neturėjo vairuotojo pažymėjimo bei atsisakė pateikti savo dokumentus.

Tarp pareigūno ir sportininko įsiplieskė žodinis konfliktas, dėl to H.Nagguezas buvo sulaikytas.

Vėliau žaidėjas raštu kreipėsi į Tuniso prezidentą Kaisą Saiedą ir prašė, kad jam sušvelnintų bausmę. Tačiau malonės nesulaukė.

„Jo teisininkas daro visus žingsnius, kad ta bausmė būtų arba panaikinta, arba sušvelninta. Daugiau informacijos nelabai turime, tačiau yra kaip yra. Kiekvienas turi už savo veiksmus atsakyti. Kol kas dabar nėra aktualiausia, kad mes taikytume kažkokias nuobaudas.

Jam ir be to užtenka. Kai viskas baigsis, tada ir kalbėsimės. Su pačiu futbolininku kol kas dar neteko bendrauti“, – lrytas.lt apie nemalonią situaciją pasakojo Marijampolės klubo prezidentas Vidmantas Murauskas.

 

H.Nagguezas į Marijampolę atvyko šio sezono pradžioje ir spėjo sužaisti 90 minučių pirmajame A lygos ture, kuomet „Sūduva“ išvargo pergalę 1:0 prieš Gargždų „Bangos“ futbolininkus.

Tuniso rinktinėje gynėjas rungtyniauja nuo 2015 metų ir dalyvavo su ja 2018 metų pasaulio čempionate Rusijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.