Laikus Mančesteryje prisiminęs Nani: „Labai bijojau A. Fergusono“

Europos čempionas bei vienas iš geriausių Portugalijos futbolinikų Nani „Manchester United“ rengiamoje pokalbių laidoje prisiminė laikus Sero Alexo Fergusono treniruojamoje „Raudonųjų velnių“ ekipoje.

 Nani<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Nani<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tomas Gustas

2020-05-18 20:27

„Labai bijojau A.Fergusono. Tarsi tėvo“,- kalbėjo šiuo metu „Orlando City“ rungtyniaujantis futbolininkas.

„Kur kas lengviau paliko, kai ėmėme suprasti vienas kitą. Niekada gerai nekalbėjau angliškai, o žaidžiant Anglijoje mano anglų kalbos žinios buvo labai prastos. Tačiau einant laikui supratau, ko treneris norėjo iš manęs ir aikštelėje jaučiausi vis patogiau“,- prisiminimais dalinosi portugalas.

Laidoje buvęs „Manchester United“ žaidėjas pasakojo, kad kartu su treneriu A.Fergusonu gyveno netoli vienas kito. Nani taip pat prisiminė ir vieną iš labiausiai jam į atmintį įsirėžusių šio stratego epizodų.

„Pamenu rungtynes, kuriose žaidžiau tikrai gerai ir aikštelėje jaučiausi užtikrintai. Rezultatas buvo lygus ir mes turėjome progą persverti jį savo naudai, nes gavome progą mušti 11 metrų baudinį. Komandoje visada baudinius mušdavo Ryanas Giggsas, tačiau tose rungtynėse prie kamuolio stojau aš ir nerealizavau šio smūgio“,- kalbėjo Nani.

„Po rungtynių treneris buvo įsiutęs ir mane šokiravo. Jis šaukė ant manęs sakydamas: „Nani, kuo dediesi esantis? Kas tau davė leidimą mušti baudinį? Rajanai!“ ir visų žvilgsniai nugrypo į R.Giggsą – „Kodėl tu jam leidai mušti baudinį?“

„R.Giggsas atsakė: „Jis pagriebė kamuolį ir aš jam neprieštaravau“,- laidoje buvusio komandos draugo žodžius citavo Nani.

„Dieve, tai buvo taip neįtikėtina. Įdomiausia, kad tą patį vakarą trenerį automobiliu parvežiau į namus ir visą kelionę jaučiausi labai nemaloniai“,- kalbėjo su Portugalijos rinktine Europos čempionu tapęs futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.