Anglijos futbolo rinktinės saugui – antrankiai ir kaltinimai dėl prievartos

Dar vienas Anglijos futbolo rinktinės žaidėjas prisidirbo koronaviruso pandemijos metu nepažabojęs savo energijos. Pranešama, kad areštinėje atsidūrė Londono „Chelsea“ klubo saugas Callumas Hudsonas-Odoi, kuris buvo sulaikytas 4 valandą naktį iš šeštadienio į sekmadienį.

 Callumas Hudsonas-Odoi turi didelių nemalonumų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Callumas Hudsonas-Odoi turi didelių nemalonumų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2020, 5:41 PM, atnaujinta May 19, 2020, 7:20 PM

19-metis futbolo talentas kaltinamas prievarta prieš merginą.

„Daily Mail“ teigimu, futbolininko namuose buvusi moteris paskambino greitosios pagalbos telefonu, nes blogai pasijuto. Bet vėliau paaiškėjo, kad ji skundėsi ir patirta prievarta.

Teigiama, kad jaunas žaidėjas susipažino su modeliu save vadinančia mergina internetu siuntinėdami vienas kitam dviprasmiškas žinutes.

„Vyras buvo areštuotas. Tyrimas dar vyksta. Moteris buvo nuvežta į ligoninę, nes teigė medikams, kad buvo išprievartauta. Pirmadienį vyras buvo paleistas už užstatą“, – policijos pranešimą citavo „The Times“.

„Chelsea“ klubas kol kas nepaskelbė jokios savo reakcijos, bet akivaizdu, kad C.Hudsono-Odoi laukia dideli nemalonumai, kurie gali sugriauti jo puikią karjerą.

Anksčiau futbolininkas buvo prisipažinęs, kad sirgo koronavirusu, bet pasveiko.

Ganoje šaknų turintis C.Hudsonas-Odoi gimė ir augo Anglijoje, atstovavo visų amžiaus grupių šalies rinktinėms, o pernai jau sužaidė trejas rungtynes nacionalinėje komandoje.

Prieš kelias savaites panašiai išgarsėjo kitas Anglijos rinktinės žaidėjas Kyle'as Walkeris – „Manchester City“ žvaigždė pramogavo su prostitutėmis karantino metu.

Jackas Grealishas iš Birmingamo „Aston Villa“ buvo nubaustas už lankymąsi pas draugą, Morganas Gibbsas-White'as iš „Wolverhampton“ prisidirbo vakarėlyje su birtų televizijos laidos kūrėjais.

Klubų sprendimu, futbolininkams privalomas karantinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.