Po tragiško įvykio – nepakeliamas tėvų skausmas: negali susitaikyti su ispanų žvaigždės mirtimi

Praėjo beveik metai, kai Ispanijos futbolo visuomenę 2019 metų birželio mėnesio pradžioje sukrėtė skaudi nelaimė. Tuomet buvo pranešta, kad buvęs „Sevilla“, Londono „Arsenal“, Madrido „Real“ bei „Atletico“ ir Ispanijos rinktinės žaidėjas Jose Antonio Reyesas žuvo per automobilio avariją.

 Žuvusio J.A.Reyeso tėtis (viduryje) po avarijos nebegali žiūrėti futbolo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Žuvusio J.A.Reyeso tėtis (viduryje) po avarijos nebegali žiūrėti futbolo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-23 16:31, atnaujinta 2020-05-23 17:08

Tragedijos metu futbolininkui buvo 35-eri.

Tačiau praėjus nemažai laiko po avarijos, J.A.Reyeso tėvai negali susitaikyti su sūnaus netektimi. Savo išgyvenimais sportininko tėtis Paco Reyesas pasidalino su „Marca“ žurnalistais.

„Šį skausmą sunku įsivaizduoti kitiems. Mano vienintelis tikslas išeiti iš namų – 9 valandą ryte apsilankyti kapinėse ir vėl grįžti. Mes beveik nepaliekame savo namų, o mano žmona iš streso numetė beveik 40 kilogramų. Jis nebuvo iškišusi nosies į gatvę.

Po avarijos aš nebegalėjau daugiau žiūrėti futbolo“, – skaudžiais išgyvenimais dalinosi futbolininko tėtis.

Avarija įvyko 11 val. 40 min. vietos (12 val. 40 min. Lietuvos) laiku automagistralėje tarp pietinių Utreros ir Sevilijos miestų. Automobilis, kuriame buvo J.A.Reyesas, nulėkė nuo kelio ir užsiliepsnojo. Kartu su juo žuvo sportininko 23-ejų pusbrolis Jonathanas, mašinoje kartu buvęs kitas asmuo išgyveno, tačiau nudegė 60 procentų savo kūno.

Ispanijos žiniasklaida skelbė, kad pareigūnų ataskaitoje minima, jog futbolininkas lėkė 187 km/h greičiu ir tuomet sprogo galinė kairė padanga. Pastarąją viename pietinėje Ispanijoje esančiame garaže taisė J.A.Reyeso pusbrolis.

Puolėjas J.A.Reyesas išgarsėjo Sevilijoje, tada perėjo į „Arsenal“ ekipą, o vėliau žaidė Madrido „Real“ ir „Atletico“ klubuose. Prieš mirtį jis rungtyniavo Ispanijos antrosios lygios Estramadūros UD klube.

Sportininkas turėjo žmoną Noelią, augino tris vaikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.