„Bayern“ Vokietijoje varžovams mušė penkis įvarčius

Šeštadienio pavakarę buvo sužaistos dar vienerios Vokietijos futbolo čempionato rungtynės, kuriose čempiono titulą ginantis Miuncheno „Bayern“ 5:2 (2:0) susitvarkė su Frankfurto „Eintracht“ vienuolike.

 Miuncheno komanda šventė pergalę Vokietijoje.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Miuncheno komanda šventė pergalę Vokietijoje.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2020, 8:15 AM

Nors bavarai didžiąją rungtynių dalį dominavo, o pergalė iškovota trijų įvarčių skirtumu, svečiai iš Frankfurto tituluotams varžovams metė pakankamai rimtą iššūkį.

Po pirmajame kėlinyje įmuštų Leono Goretzkos (17 min.) ir Thomaso Mullerio (41 min.) įvarčių bei Roberto Lewandowskio (46 min.) tikslaus smūgio pačioje antrojo kėlinio pradžioje „Bayern“ pirmavo 3:0 ir greičiausiai pagalvojo apie jau atliktą darbą.

Visgi tokias mintis greitai nuvijo įspūdingas keturių minučių „Eintracht“ klubo austro Martino Hintereggerio pasirodymas – gynėjas pasižymėjo dviem tiksliais smūgiais ir ekipas skyrė jau tik vienas įvartis.

Šeimininkamssaugesnę persvarą 61-ąją minutę gražino Alphonso Daviesas, o pergalę įtvirtino jau minėtasis M.Hinetereggeris, šįsyk mušęs ne tik į varžovų, bet ir savo vartus (74 min.).

Šeštą pergalę iš eilės Bundeslygoje iškovojęs „Bayern“ lieka turnyrinės lentelės viršūnėje. Juos ir antroje vietoje esančią Dortmundo „Borussia“ dabar skiria keturi taškai.

Frankfurto klubas yra tryliktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.