Vokietijoje – dviejų „Borussia“ komandų pergalės lenktynėse dėl antrosios vietos

Vokietijos futbolo čempionato 29-ojo turo rungtynėse sekmadienį abejas rungtynes laimėjo vienodą pavadinimą turinčios komandos – Dortmundo ir Menchengladbacho „Borussia“, kurios kartu su Lėverkuzeno „Bayer“ ir „Leipzig“ konkuruoja dėl antrosios vietos.

 Jadonas Sancho išreiškė savo poziciją.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Jadonas Sancho išreiškė savo poziciją.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-31 20:56

Prieš savaitę viltis siekti titulo jau beveik palaidojusi Dortmundo „Borussia“ svečiuose net 6:1 sutriuškino dugne esančią „Paderborn“ ekipą ir su 60 taškų yra antra. Visi įvarčiai šiose rungtynėse buvo pelnyti antrajame kėlinyje.

Per šią dvikovą net tris įvarčius pelnęs Jadonas Sancho surengė ir politinę akciją, ant apatinių marškinėlių užsirašęs „Justice For George Floyd“ ir taip atkreipęs dėmesį į JAV vykstančius protestus dėl juodaodžio nužudymo.

20-metis Anglijos rinktinės saugas pasižymėjo 57, 74 ir 90 min.

Menchengladbacho „Borussia“ namuose 4:1 sutriuškino Berlyno „Union“ ir surinko 56 taškus. Tiek pat turi Lėverkuzeno „Bayer“, o 55 taškus surinkęs „Leipzig“ pirmadienį žais šio turo rungtynes su „Koln“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.