V. Dambrauskas – apie P. Golubicko traumą: „Pirmajame kėlinyje žaidimo nebemačiau“ žaidėjas po operacijos pavargsta kalbėdamas

Atnaujintas Kroatijos futbolo sezonas prasidėjo ne pačiomis smagiausiomis akimirkomis lietuviškajam „HNK Gorica“ klubui. Valdo Dambrausko auklėtiniai savaitgalį 0:0 sužaidė su turnyro lentelės kaimynais „Slaven Belupo“ futbolininkais.

 Pauliui Golubockui lūžo žandikaulis.<br> hnk-gorica.hr nuotr.
 Pauliui Golubockui lūžo žandikaulis.<br> hnk-gorica.hr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-06-09 09:34

Tačiau jau pačioje rungtynių pradžioje strategui teko griebtis už galvos, kuomet startinėje sudėtyje rungtynes pradėjęs Paulius Golubickas 6-ąją minutę skaudžiai susidūrė su varžovu ir griuvo ant žolės.

20-metis lietuvis pasipylė krauju ir skubiai buvo išgabentas į ligoninę, kur jam medikai atliko operaciją.

„Buvo tikrai nemažas šokas, pirmajame kėlinyje tai kaip ir nebemačiau žaidimo. Atrodė viskas blogiau, nei dabar jau po visko. Mintys sukosi aplink Paulių. Mes ant atsarginių suolelio turėjome administratorių, kuris palaikė ryšį su daktaru, vežusiu P.Golubocką į ligoninę.

Tai jis visiems kartais buvo įdomesnis, nei įvykiai aikštėje.

Bet pati operacija praėjo gerai, prognozės džiuginančios. Turėtų artimiausiu metu paleisti jį iš ligoninės ir pats Paulius nusiteikęs gerai“, – įspūdžiais po rungtynių su lrytas.lt pasidalino V.Dambrauskas.

Tuo metu po operacijos pats P.Golubickas „Gorica“ klubo svetainei prisipažino, kad kol kas jam sunku šnekėti ir savo komentarą jis pateikė raštu.

„Kalbėti galiu, tačiau po kiekvieno sakinio, po kiekvieno žandikaulio judesio aš pavargstu. Tad geriausia dabar kalbėti kaip įmanoma mažiau.

Pamenu, kad vijausi kamuolį ir nespėjęs sustoti trenkiausi varžovui į petį. Išgirdau, kad kažkas trakštelėjo ir supratau, kad nutiko kažkas negero. Prie manęs pribėgo žaidėjai ir teisėjas, tačiau negalėjau nieko pasakyti, tik parodžiau į žandikaulį. Matėsi, kad jie galvojo, kad nutiko kažkas blogesnio ir bandžiau juos raminti.

Tačiau dabar padėtis daug geresnė nei prieš operaciją. Tiesa, dabar man susmulkina maistą, valgau sriubą, tuną, trintas morkas. Teks palaukti, kol vėl galėsiu normaliai valgyti“, – hnk-gorica.hr pasakojo P.Golubickas.

Po šio incidento komandos draugai kartu nusifotografavo ir palinkėjo jam kuo greičiau pasveikti. Tuo tarpu Tomislavas Božicas, į kurį atsitrenkė P.Golubickas, atsiprašė lietuvio futbolininko.

Iki Kroatijos čempionato pabaigos liko sužaisti 9 turus, o „Gorica“ su 36 taškais rikiuojasi 6-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.