Už pokštą apie koronavirusą – 50 tūkstančių bauda ir diskvalifikacija „Tottenham“ žvaigždei

Londono „Tottenham Hotspur“ žvaigždę Dele Alli pasivijo baudos už dar vasario mėnesį socialiniuose tinkluose patalpintą vaizdo įrašą. 24-erių Anglijos rinktinės saugui šalies futbolo asociacija skyrė vienerių rungtynių diskvalifikaciją, 50 tūkstančių svarų baudą ir dar privalės išklausyti švietimo kursus.

 Dele Alli gavo baudą už prastą pokštą apie koronavirusą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Dele Alli gavo baudą už prastą pokštą apie koronavirusą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2020, 11:34 AM, atnaujinta Jun 12, 2020, 1:00 PM

Skandalingą įrašą futbolininkas patalpino vasario mėnesį. Jis oro uoste dėvėdamas kaukę filmavo save, vėliau nukreipė kamerą į azijietį vyriškį, o vėliau kamerą pritraukė prie dezinfekcinio skysčio butelio.

D.Alli labai greitai suprato, kad vaizdo įrašas nedaug kam gali pasirodyti juokingas ir šį iš karto ištrynė. Tačiau netrukus įrašas buvo perduotas žiniasklaidos kanalams. Po šio įvykio futbolininkui teko atsiprašinėti.

 

„Tikrai buvo blogas pokštas apie COVID-19 virusą. Jis mus palietė labiau, nei aš galėjau įsivaizduoti“, – komentavo D.Alli.

Atnaujintame „Premier“ lygos sezone „Tottenham“ birželio 19 dieną susitiks su „Manchester United“ komanda. Būtent šias rungtynes D.Alli galės tik iš šalies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.