BFA treneris I. Švabovičius: „Dabar mokomės, pergalių dar sulauksime“

Po skaudaus pralaimėjimo Pirmos lygos II-jame ture „Baltijos futbolo akademijos“ (BFA) komandos vyr. treneris Ivanas Švabovičius pripažino FA „Šiauliai“ pranašumą ir sako, kad jo komanda yra dar tik mokymosi kelyje.

 BFA treneris pergalių dar laukia.<br> E.Žaldario nuotr.
 BFA treneris pergalių dar laukia.<br> E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2020, 7:12 PM

BFA pirmosiose namų rungtynėse Vilniuje 0:6 (0:3) nusileido vyr. trenerio Renato Vestarto vedamai „Šiaulių“ komandai ir antrose rungtynėse iš eilės liko be taškų.

„Rezultatas – skaudus, gėda prieš savo sirgalius. Noriu padėkoti visiems, kurie šiandien gausiai susirinko į stadioną mūsų palaikyti. Šiandien yra kaip yra, mes dar tik mokomės. Manau, pergalių dar sulauksime. Jau anksčiau sakiau, kad Pirma lyga – didelis iššūkis mūsų daugumai jaunų žaidėjų. Analizuosime klaidas ir toliau judėsime į priekį. Šiandien „Šiauliai“ buvo stipresni ir geriau pasirengę čempionatui, o mes neradome jiems priešnuodžio“, – po rungtynių sakė I.Švabovičius.

BFA strategui teko pirmajame kėlinyje pakeisti du traumas gavusius žaidėjus: dėl nosies lūžio į ligoninę buvo išvežtas vartininkas Dominykas Valeckas, teko iš žaidimo išimti ir susižeidusį Luką Juodkūnaitį.

„Gaila, kad Dominykas iškrito ir tikriausiai kurį laiką negalės mums padėti. Dėl klaidų praleidome pora įvarčių, kurių neturėjo būti. Visą pirmą kėlinį neradome savo žaidimo. Tada pakeitėme savo žaidimo schemą. Antras kėlinys, atsižvelgiant į žaidimo kokybę, nebuvo prastas, bet varžovai šiandien buvo geriau pasirengę, išnaudojo mūsų paliktas dideles erdves. Šiauliečiai greitai išeidavo į greitas atakas ir mus nubausdavo“, – savo ekipos pasirodymą analizavo futbolo specialistas.

Kitą savaitę BFA net du kartus susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“: Vilniuje ekipos kausis dėl patekimo Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės II etapą, o po kelių dienų Kėdainiuose kovos Pirmos lygos III-jame ture.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.