„Riteriai“ rado, kas laikinai treniruos sutriuškinimo 7:0 prislėgtą komandą

Vilniaus „Riterių“ futbolo klubas paskelbė, kad po skaudaus pralaimėjimo Vilniaus „Žalgiriui“ (0:7) atsistatydinusį vyriausiąjį trenerį Mindaugą Čepą laikinai pavaduos jo buvęs asistentas ir „Riterių“ B komandos vyriausiasis treneris Vaidas Sabaliauskas.

Laikinuoju treneriu tapo Vaidas Sabaliauskas.<br> fkriteriai.lt nuotr.
Laikinuoju treneriu tapo Vaidas Sabaliauskas.<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2020, 10:33 AM, atnaujinta Jun 30, 2020, 10:40 AM

Antrus metus klube dirbantis strategas ir iki šiol dalyvaudavo treniruočių planavime, todėl jo naujos atsakomybės nuo ankstesniųjų pernelyg nesiskirs.

„Tikrai neplanavome nei sutriuškinimo, nei juo labiau Mindaugo pasitraukimo. Deja, įvyko taip, kaip įvyko. Kadangi treniruotės nutrūkti negali, privalėjome ieškoti greito sprendimo. Vaidas yra mūsų sistemos dalis, puikiai žinantis klubo reikalavimus, filosofiją ir kitas dedamąsias, todėl jis laikinai ir eis vyriausiojo trenerio pareigas. Kiek ilgai? Laikas parodys“, – sprendimą komentavo „Riterių“ direktorius Virmantas Lemežis.

Klubas nuoširdžiai dėkoja Mindaugui Čepui už darbą ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje. Trenerio karjera „Riteriuose“ truko mažiau nei pusmetį.

„Kai nėra nei žaidimo, nei rezultatų, kažkas privalo prisiimti atsakomybę. Dažniausiai tai būna vyriausiasis treneris. Aš asmeniškai nuo atsakomybės niekada nebėgau, o šiandienos rungtynės buvo paskutinis lašas. Jokios kovos, jokio charakterioToks žaidimas netenkina nei klubo valdžios, nei žaidėjų, nei manęs. Dar per anksti kalbėti apie tai, kodėl nepavyko, tačiau aš priežastį matau rūbinėje. Mano pats didžiausias pralaimėjimas „Riteriuose“ yra tas, kad man nepavyko suvienyti vaikinų. Pergalės, visų pirma, gimsta ne aikštėje, o rūbinėje. Deja, man nepavyko“, – savo sprendimą komentavo M.Čepas.

Treneris „Riteriams“ buvo pristatytas šių metų sausio pradžioje. Per penkis mėnesius jis vadovavo septyneriose oficialiose rungtynėse, per jas klubas iškovojo penkis taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.