„Hegelmann Litauen“ sustiprino saugų grandį

Kauno FC „Hegelmann Litauen“ ekipa, reaguodama į pastaruoju metu komandą kamuojančias traumas, savo gretas sustiprino 26 metų vidurio saugu Povilu Kiselevskiu.

 Kauno FC „Hegelmann Litauen“ ekipa, reaguodama į pastaruoju metu komandą kamuojančias traumas, savo gretas sustiprino 26 metų vidurio saugu Povilu Kiselevskiu.<br> Komandos nuotr.
 Kauno FC „Hegelmann Litauen“ ekipa, reaguodama į pastaruoju metu komandą kamuojančias traumas, savo gretas sustiprino 26 metų vidurio saugu Povilu Kiselevskiu.<br> Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2020, 3:16 PM, atnaujinta Jul 28, 2020, 10:59 AM

Iš Marijampolės kilęs futbolininkas didžiąją savo karjeros dalį praleido šalies čempionų gretose, tačiau aukštumų su šia ekipa nepasiekė. 2011-2015 metų sezonuose jis sužaidė 69 rungtynes ir viso pelnė 4 įvarčius.

Vėliau Povilo kelias pasuko į Kazlų Rūdos „Šilą“, kur jam sekėsi kur kas geriau - laimėtos Pirmos lygos pirmenybės ir iškovotas kelialapis į A lygą, kuriuo vėliau klubas nepasinaudojo.

2017 metų sezone P. Kiselevskio karjeros kelias pasuko į Tauragę, kur jis pusę sezono padėjo „Tauro“ klubui rungtyniauti Pirmos lygos pirmenybėse.

Pastaruosius du sezonus Povilas praleido Norvegijoje, kur kartu su Aurimu Raginiu atstovavo Bremnes IL klubui. Pirmąjį sezoną P. Kiselevskis prie klubo pergalių prisidėjo 7 įvarčiais ir 4 rezultatyviais perdavimais, o pernai pelnė 1 įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

„Šį sezoną stebėjau FC „Hegelmann Litauen" rungtynes, teko bendrauti su keleta žaidėjų ir kelis gerai pažįstu. Komanda aktyviai ieškojo vidurio saugo, o aš kaip ir planavau grįžti į gimtinę, taip ir gavosi atsidūriau čia.

Šiuo metu komanda rodo gerus rezultatus, turi motyvacijos, turi daug jaunų žaidėjų ir keletą patyrusių. Matosi iš komandos vadovybės ir iš žaidėjų, jog visi dega dideliu noru laimėti šias pirmenybes ir žaisti A lygoje", - pirmame savo interviu kalbėjo P. Kiselevskis.

FC „Hegelmann Litauen“ klube P. Kiselevskis vilkės 22 numerio marškinėlius ir galės debiutuoti jau šio šeštadienio svarbiose Pirmos lygos rungtynės prieš „Vilniaus Vyčio“ ekipą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.