LFF apdalino baudomis emocijų nevaldžiusią „Sūduvą“

11-ojo turo rungtynėse Marijampolės „Sūduva“ namuose sužaidė lygiosiomis 0:0 su Gargždų „Bangos“ futbolininkai, tačiau dvikovą baigė vos aštuoniese.

Marijampolės klubas sulaukė nuobaudų.<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
Marijampolės klubas sulaukė nuobaudų.<br>V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2020, 8:42 AM, atnaujinta Jul 30, 2020, 8:43 AM

„Sūduvos“ komandoje iš aikštės buvo išvarytas Thomas Salomonas, Valerijus Šabala, Danielis Offenbacheris ir ant atsarginių suolo sėdėjęs Ignas Plūkas. Susitikimo metu „Sūduvos“ žaidėjų emocijos tiesiog liejosi per kraštus, o kroatų duetas Ivanas Kardumas ir Andro Švrljuga taip pat pasižymėjo savo elgesiu.

Pirmasis po teisėjo švilpuko inicijavo pašiepiantį šokį dvikovos arbitrams, o antrasis bandė išvesti komandą iš aikštės rungtynių metu.

Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komitetas (LFF DK) išnagrinėjo bylą dėl LFF Drausmės kodekso (toliau – Kodeksas) pažeidimų 2020 m. A lygos rungtynėse tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Gargždų „Bangos“, kurios įvyko liepos 23-iąją.

LFF Drausmės komitetas, išnagrinėjęs bylą, nusprendė skirti nuobaudas keturiems „Sūduvos“ žaidėjams. Dviems futbolininkams skirta atitinkamai 2 ir 3 rungtynių diskvalifikacija, kitiems – 300 eurų piniginės baudos.

Taip pat 1000 eurų pinigine bauda nubaustas ir „Sūduvos“ klubas.

Įvykus 12-ojo turo mačams, dar dvejas rungtynes bus priverstas praleisti Ignas Plūkas, vienerias – Valerijus Šabala.

Šis LFF DK sprendimas ne vėliau kaip per 7 dienas nuo jo įteikimo dienos gali būti skundžiamas LFF Apeliaciniam komitetui, pateikiant apeliacinį skundą, atitinkantį Kodekse nustatytus reikalavimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.