Įspūdingu įvarčiu pasižymėjęs „Fulham“ grįžta į „Premier“ lygą

Antradienį, „Wembley“ stadione, sprendėsi paskutinio bilieto į Anglijos „Premier“ lygą likimas. Kovoje dėl vietos stipriausioje Anglijos lygoje susigrūmė du Londono klubai – „Fulham“ bei „Brentford“.

Kitą sezoną stipriausioje Anglijos futbolo lygoje rungtyniaus šeši klubai iš Londono.<br>IS/Scanpix nuotr.
Kitą sezoną stipriausioje Anglijos futbolo lygoje rungtyniaus šeši klubai iš Londono.<br>IS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2020, 9:01 AM, atnaujinta Aug 5, 2020, 9:08 AM

Po pratęsimo pareikalavusios kovos pergalę rezultatu 2:1 (0:0) šventė „Fulham“ ekipa, kuri į „Premier“ lygos batalijas sugrįžo po metų pertraukos.

Per pagrindinį laiką nei vienai iš ekipų nepavyko pasiųsti kamuolio į varžovų vartus ir ekipos buvo pasiųstos žaisti pratęsimą. Pirmasis rungtynių sąskaitą atidarė „Fulham“ gynėjas Joe Bryanas, kuris 105-ąją minutę įspūdingu smūgiu išvedė savo komandą į priekį.

Po dvylikos minučių (117 min.) šis futbolininkas įmušė dar vieną įvartį, šįkart jis pasižymėjo po puikaus Aleksandro Mitrovičiaus perdavimo.

Per teisėjo pridėtą laiką „Brentford“ klubui dar pavyko sušvelninti turimą deficitą – įvartį pelnė Henrikas Dalsgaardas, tiesa nuo paskutinio atakos šturmo „Fulham“ apsiginti pavyko ir klubas po vienerių metų pertraukos sugrįžo į stipriausią futbolo lygą Anglijoje.

Vos vieną įvartį per visą sezoną pelnęs J.Bryanas tapo susitikimo didvyriu, o be bilieto į „Premier“ lygą Londono klubas gaus ir įspūdingą 135 milijonų svarų sterlingų sumą.

Kitame sezone „Premier“ lygoje rungtyniaus net šeši klubai iš Londono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.