Internetas ūžia: po pažeminimo skambi „Barcelona“ žvaigždės frazė tapo pajuokos objektu

„Jie žais prieš „Barcelona“, ne prieš „Bundesliga“ komandą. Jie žais prieš geriausią pasaulio komandą“, – tokiomis frazėmis rungtynių išvakarėse dalinosi katalonų ekipos žvaigždė Arturo Vidalis.

 A.Vidalis tapo pajuokos objektu.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 A.Vidalis tapo pajuokos objektu.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2020, 9:04 AM, atnaujinta Aug 15, 2020, 9:18 AM

Tačiau tiesa pasirodo kartais būna itin karti ir Miuncheno „Bayern“ klubas Vokietijos čempionate sulaukia didesnio pasipriešinimo, nei UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje, kur net 8:2 (4:1) pažemino „Barcelona“ klubą.

Būtent dėl tokių skambių žodžių A.Vidalis tapo bene labiausiai apkalbamu žmogumi po šios dvikovos. Internautai negailėjo aštrių žodžių ar pašaipių įrašų socialiniuose tinkluose, kuriose pašiepiami futbolininko ištarti žodžiai.

Deja, bet „Barcelona“ komandos stovykloje po tokių rungtynių vietos juokams nebeliko.

Nusivylę esama padėtimi žaidėjai prakalbo apie esminius pokyčius.

„Siaubingas pasirodymas, jaučiame gėdą, mes negalime taip žaisti. Labai sunku priimti tokį rezultatą. Pasiekėme apačią ir reikia klubui esminių pokyčių. Aš kabu ne tik apie trenerius ir kažkurį žaidėją. Tačiau jei reikės, būsiu pirmasis, kuris pasitrauks“, – kritikos sau negailėjo „Barcelona“ gynėjas Gerardas Pique.

Tuo tarpu Katalonijos komandos strategas Quique Setienas po rungtynių nesiryžo atsistatydinti.

„Manau, kad kol kas dar anksti kalbėti apie mano likimą klube. Svarbiausia dabar viską išanalizuoti ir įvertinti tai, kas nutiko“, – kalbėjo „Barcelona“ treneris.

Ispanijos žiniasklaidoje jau mirgėjo pranešimai, kad dėl šio trenerio atleidimo sprendimas jau yra priimtas, kuris oficialiai turėtų būti praneštas artimiausiomis dienomis.

Fiasko „Barcelona“ patyrė ir vietiniame fronte. Po karantino atnaujintame Ispanijos čempionate jie išbarstė turėtą persvarą ir titulą iškovojo amžini priešai Madrido „Real“.

Savo ruožtu ketvirtfinalyje laimėjęs „Bayern“ dabar laukia savo varžovo pusfinalyje. Juo taps „Manchester City“ arba Liono „Olympique“.

Jau aišku, kad pirmajame pusfinalyje susikaus „Paris Saint-Germain“ ir „RB Leipzig“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.