„Riterių“ treneris T. Pikkarainenas apie Europos lygą: „Turime keliauti į kitą etapą“

Prieš savaitę prie Vilniaus „Riterių“ klubo prisijungęs vyriausiasis treneris Tommi Pikkarainenas vis dar ieško geriausių savo naujųjų auklėtinių savybių. Jis jau spėjo vadovauti dvejoms rungtynėms: vienos LFF taurės turnyre su „Dainava“ baigėsi pergalingai, o kitos A lygoje su „Kauno Žalgiriu“ – pralaimėjimu.

T.Pikkarainenas bando įkvėpti komandai teigiamos energijos.<br> fkriteriai.lt nuotr.
T.Pikkarainenas bando įkvėpti komandai teigiamos energijos.<br> fkriteriai.lt nuotr.
T.Pikkarainenas bando įkvėpti komandai teigiamos energijos.<br> fkriteriai.lt nuotr.
T.Pikkarainenas bando įkvėpti komandai teigiamos energijos.<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

fkriteriai.lt

Aug 18, 2020, 11:25 AM, atnaujinta Aug 18, 2020, 11:35 AM

Strategas neslepia: dar reikia laiko, kad žaidėjai suprastų jo idėjas ir jas sėkmingai galėtų įgyvendinti aikštėje. Gilesnė pažintis su žaidėjais kiekvienos treniruotės metu leidžia išspausti daugiau kokybės.

„Pirmose rungtynėse man svarbiausia buvo pasiekti pergalę ir patekti į kitą LFF taurės etapą. Alytaus komanda turėjo daugiau laiko pasiruošti šioms rungtynėms, o tai taip pat turėjo įtakos tam, ką matėme. Mūsų abu įvarčiai buvo labai geri, todėl džiaugiuosi tokiu startu „Riterių“ stovykloje.

Sezonas kol kas klostosi nelabai gerai, o tai lemia, kad kai kurie žaidėjai yra nusivylę. Mano tikslas – kuo greičiau įlieti teigiamos energijos. Tai padės greičiau judėti į priekį“, – kalbėjo T.Pikkarainenas.

Jau kitą antradienį „Riterių“ laukia startas UEFA Europos lygos atrankoje – pirmasis varžovas bus „Derry City“ klubas iš Šiaurės Airijos.

„Kol kas į UEFA Europos lygos varžovus žiūrėjau nedaug, nes susitelkiau į prieš tai vykusias rungtynes. Jie atrodo kaip tradicinė Didžiosios Britanijos komanda su daug ilgų perdavimų, daug žaidimo galva, daug kovos dėl antrųjų kamuolių. Mes žaisime namie, todėl turime juos nugalėti ir keliauti į kitą etapą“, – akcentavo T.Pikkarainenas.

Paskutiniuoju išbandymu prieš Europos lygos kampaniją taps šio ketvirtadienio akistata su Vilniaus „Žalgiriu“. Mačo LFF stadione pradžia – 20 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.