Anglijos čempionate – įvarčių lietus ir „West Brom“ trenerio išvarymas

Anglijos futbolo čempionate įsibėgėja kovos: šeštadienį ir vėl nepavyko pergalių sąskaitą atsidaryti elitinį turnyrą sugrįžusiam „West Bromwich Albion“ klubui. Šįkart Slaveno Biličiaus treniruojama ekipa 2-ojo turo rungtynės net 2:5 (1:2) nusileido Liverpulio „Everton“ komandai.

Rekeemas Harperis  <br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Rekeemas Harperis  <br> Reuters/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2020, 7:06 PM

„West Brom“ jau 10-ąją minutę po Grady Diangana įvarčio įgijo persvarą, tačiau iki kėlinio pabaigos „Everton“ atsakė dviem taikliais smūgiais – pasižymėjo Dominicas Calvertas-Lewinas bei Jamesas Rodriguezas.

Maža to – „West Brom“ liko dešimtyje: 45-ąją minutę už smūgį į veidą J. Rodriguezui buvo išvarytas Kieranas Gibbsas.

Tai sukėlė ir ekipos stratego S.Biličiaus pykčio protrūkį teisėjams ir strategui skirta diskvalifikacija bei buvo liepta antrąjį kėlinį akistatą stebėti iš žiūrovų tribūnos.

Nors „West Brom“ 47-ąją min. išlygino rezultatą – pasižymėjo Mathuesas Pereira, po to atėjo Liverpulio ekipos žaidėjų eilė: Michaelas Keanas 54 minutę išvedė komandą į priekį, o 62-ąją ir 66-ąją minutėmis tiksliais smūgiais pasižymėjo D. Calvertas-Lewinas.

Savo pirmąją pergalę čempionate iškovojo į pirmenybės po begalės metų sugrįžęs „Leeds United“ klubas. Jis savo aikštėje 4:3 (2:1) nugalėjo Londono „Fulham“ atstovus.

Po antrojo Helderio Costos įvarčio 57 min. „Leeds United“ ekipa pirmavo net 4:1, tačiau varžovai per į minutes – 62 ir 67 – įmušė du įvarčius ir sumažino atsilikimą iki minimumo.

Tačiau išlyginti rezultatą „Fulham“ nesugebėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.