Italijoje – kraupus nusikaltimas: futbolo teisėjas su sužadėtine buvo nužudyti savo namuose

Italijos futbolo visuomenę šią savaitę sukrėtė šokiruojančios naujienos. Pirmadienį savo namuose buvo mirtinai peiliu subadytas futbolo teisėjas Daniele De Santis ir jo sužadėtinė Eleonora Manta.

 D.De Santis buvo nužudytas savo namuose.<br> aia-figc.it nuotr.
 D.De Santis buvo nužudytas savo namuose.<br> aia-figc.it nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2020, 4:25 PM

Dviguba žmogžudystė buvo įvykdyta pirmadienį Lečės mieste, praneša Italijos žiniasklaida. Futbolo arbitrui buvo 33-eji, o jo sužadėtinė buvo trejais metais jaunesnė.

Vietos policiją pradėjo tyrimą, tačiau kol kas nėra sulaikiusi įtariamųjų. Pranešema, kad liudininkai matė iš namo išbėgantį apie 60-ies metų vyriškį su peiliu.

Vienas kūnas buvo rastas teisėjo namuose, o kitas laiptinėje. Policija atskleidė, kad užpuolikas žinojo apie vaizdo kameras pastate, tad slėpė savo veidą.

„Esame šokiruoti. Kol kas dar mažai žinome apie nelaimę, tačiau stengiamės būti su D.De Sančio šeima ir artimiaisiais bei jiems padėti“, – apie įvyko kalbėjo Italijos teisėjų asociacijos vadovas Marcello Nicchi.

D.De Santis futbolo arbitru tapo 2017 metais. Nuo to laiko jis teisėjavo per 130 rungtynių Italijos žemesniuose futbolo divizionuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.