Į Argentinos rinktinę nepakviestas A. Di Maria lieja įniršį: „Man trūksta žodžių“

„Paris Saint-Germain“ (PSG) klubo lyderis Angelis Di Maria liko nepatenkintas, kai nebuvo pakviestas į Argentinos nacionalinę futbolo rinktinę, kuri kausis 2022-ųjų Pasaulio futbolo čempionato atrankos varžybose.

 PSG žvaigždė liko nepatenkintas Argentinos trenerio sprendimu.<br>Scanpix nuotr.
 PSG žvaigždė liko nepatenkintas Argentinos trenerio sprendimu.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2020, 2:08 PM

Argentinos nacionalinės rinktinės treneris Lionelis Scalonis šią savaitę paskelbė komandos sudėtį, kuri kitą mėnesį susikaus atrankos rungtynėse prieš Ekvadoro bei Bolivijos rinktines.

Sudėtyje galima išvyksti tokias žvaigždes kaip Lionelis Messi, Lautaro Martinezas bei Paulo Dybala, tačiau trenerio sprendimu į sudėtį nebuvo įtrauktas vienas iš PSG lyderių A.Di Maria.

32-ejų argentinietis savo nepasitenkinimą išreiškė Closs Continental radijo laidoje.

„Aš neturiu tam jokių paaiškinimų. Man trūksta žodžių. Argentinos nacionalinė rinktinė man yra pats svarbiausias dalykas. Aš neriuosi iš kailio rungtyniaudamas PSG tam, kad patekčiau į Argentinos rinktinę, man labai sunku suprasti, kodėl aš nesu ten pakviestas“, – kalbėjo Prancūzijoje rungtyniaujantis puolėjas.

A.Di Maria Argentinos rinktinėje žaidė nuo 2008-ųjų metų ir per 102 rungtynes įmušė 20 įvarčiu.

„Čia dėl to, nes man 32-eji? Daugelis sako, kad aš esu per senas, tačiau net būdamas tokio amžiaus aš stengiuosi parodyti, kad esu ne ką blogesnis nei Neymaras ar Kylian Mbappe“, – teigė argentinietis.

Po iškovotos pergalės Prancūzijos čempionate prieš „Nice“ ekipą A.Di Maria savo socialiniame tinkle Instagram paliko dar vieną žinutę.

„Kad ir kas nutiktų, aš niekada nenuleisiu rankų. Aš visada kovojau ir kovosiu už savo tikslus bei svajones ir tai dabar darysiu su dar didesniu užsidegimu“, – rašė PSG žaidėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.