Spėlionės prieš „El Clasico“: kas „Real“ nesėkmės atveju pakeis Z. Zidane'ą?

Kiek dar Zinedine'as Zidane'as treniruos nuo sezono pradžios stringantį Madrido „Real“ futbolo klubą? Prancūzo stratego likimą gali lemti šeštadienį išvykoje vyksiančios „El Clasico“ rungtynės su „Barcelona“, kuri Ispanijos lygoje taip jau patyrė nuostolių.

Z.Zidane'as nesėkmės atveju gali palikti Madrido „Real“ futbolo klubą.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Z.Zidane'as nesėkmės atveju gali palikti Madrido „Real“ futbolo klubą.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2020, 7:43 AM, atnaujinta Oct 24, 2020, 8:06 AM

Jei „Real“ patirs nesėkmę, manoma, kad Z.Zidane'as gali paskelbti apie pasitraukimą kaip 2018 metais, todėl Madrido klubo vadovai jau ėmė dairytis galimų įpėdinių.

Karališkasis klubas išgyvena rimtą krizę – namie savaitgalį 0:1 pralaimėjo lygos naujokui „Cadiz“, o trečiadienį – 2:3 Čempionų lygos rungtynes Donecko „Šachtar“, kuris žaidė antrąja sudėtimi.

Savaitę gali paženklinti dar viena nesėkmė „El Clasico“ dvikovoje su „Barcelona“, kuri Čempionų lygą pradėjo antradienį namie 5:1 sutriuškindamas Budapešto „Ferencvaros“.

Vis dėlto „Radio Onda Cero“ tvirtina, kad Z.Zidane'ui atleidimas kol kas negresia, nes klubas labai gerbia 48 metų prancūzą, kuris 2019 metais sugrįžo į „Real“ ir sugrąžino pergales.

Tačiau niekas nesulaikys Z.Zidane'o, jei jis nutars vėl pasitraukti. Tokiu atveju realiausiu pretendentu perimti pareigas laikomas argentinietis Mauricio Pochettino, su kuriuo „Real“ vadovai jau kalbėjosi. Jis 2019 metų lapkritį buvo atleistas iš Londono „Tottenham Hotspur“ klubo, su kuriuo pernai pasiekė Čempionų lygos finalą.

Anksčiau M.Pochettino jau dirbo Ispanijoje, kai 2009-2012 m. treniravo Barselonos „Espanyol“.

Tačiau tai ne vienintelis kandidatas pakeisti Z.Zidane'ą – Madrido dienraščio „As“ teigimu, juo gali tapti buvęs legendinis futbolininkas Raulis, kuris dabar treniruoja „Castillia“ ekipą.

43-ejų ispanas jau įrodė savo trenerio talentą, kai su „Real“ komanda laimėjo jaunimo Čempionų lygą, tačiau yra baimės, kad jis dar nėra pasirengęs dirbti su pagrindine komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.